Noutate Forumgratuit: Continut popular in newsletters
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Noutate Forumgratuit: Continut popular in newsletters
Noutate: Continut popular in newsletters |
Dragi utilizatori Forumgratuit, Pentru a incuraja utilizatorii sa interactioneze cu continutul popular al forumului dumneavoastra, am implementat o noua functie: afisarea continutului popular in newsletters. Aceasta functie noua (compatibila doar cu forumurile care au o codificare UTF-8) permite generarea unui newsletter cu continutul curent al forumului si trimiterea acestuia automat. Spre deosebire de newsletterul clasic, acesta nu poate fi editat, deoarece reflecta in timp real continutul cel mai activ de pe forum. Administratorul poate gestiona acest newsletter din Panoul de Administrare ~> General ~> Newsletter ~> Scrie si trimite ~> Newsletters "Continut popular". Desigur, ca orice newsletter Forumgratuit, utilizatorul are in profilul sau abilitatea de a schimba preferintele de primire ale acestuia. Retineti ca, in prezent, aceasta functie este doar in modul demonstrativ pentru a va oferi o idee asupra redactarii acestui newsletter. Acesta va fi functional de la sfarsitul lunii februarie 2018, cu o trimitere automata la 15 zile. |
Numai bine, Echipa Forumgratuit |
Re: Noutate Forumgratuit: Continut popular in newsletters
Frumoasă actualizarea , dar pentru mine nu este eficientă.
Bine ca a fost implicit selectat "Da".
Sintem la jumatatea lunii martie, butonul "see the newsletter popular content" nu e tradus si facind click pe el nu-mi arata previzualizarea pentru newsletter. Este inca in lucru, sau pur si simplu butonul acela nu face nimic?
Sintem la jumatatea lunii martie, butonul "see the newsletter popular content" nu e tradus si facind click pe el nu-mi arata previzualizarea pentru newsletter. Este inca in lucru, sau pur si simplu butonul acela nu face nimic?
Ina a scris:Bine ca a fost implicit selectat "Da".
Bună ziua,
ca anunțurile, să se afișeze ele trebuie activate
Panou de administrare > Module > Gestiunea widget-urilor forumului > Găsiți Widget-ul numit ”News - Știri”, și trebuie pus pe dreapta, sau pe stânga, în funcție de cum sunt widget-urile puse
Notă: Widget-ul News, trebuie configurat înainte ca el să se afișeze
Legat de traducere, poftim și traducerea: Vezi Newsletterul "Conținut Popular"
Numai bine!
Stimabile MihaiTM, multumesc pentru reproducerea eronata a unui tutorial scris de mine aici:
https://help.forumgratuit.ro/t40861-widgeturi-module-predefinite
Doar ca nu are nici o legatura cu subiectul in discutie. Numai bine!
https://help.forumgratuit.ro/t40861-widgeturi-module-predefinite
Doar ca nu are nici o legatura cu subiectul in discutie. Numai bine!
Ina a scris:Bine ca a fost implicit selectat "Da".
Salut,
aproape toate traducerile au fost făcute, este posibil ca acestea să fie vizibile la următoarea actualizare a traducerilor!
Totusi, butonul acela inca nu face nimic, nu se genereaza nici un newsletter.
Subiecte similare
» Noi functionalitati: sistem de reputatie, de puncte, anunturi, citate multiple, etc
» Noutate: Pachete Forumgratuit Disponibile
» Continut sponsorizat: un nou tip de publicitate pe Forumgratuit
» Ce ar trebui ca sa iti faci forumul popular?
» Cum pun Rezolvat , noutate .. Etc pe forumul meu
» Noutate: Pachete Forumgratuit Disponibile
» Continut sponsorizat: un nou tip de publicitate pe Forumgratuit
» Ce ar trebui ca sa iti faci forumul popular?
» Cum pun Rezolvat , noutate .. Etc pe forumul meu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum