Forumul nu mai exista la adresa veche
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forumul nu mai exista la adresa veche
Rezumarea primului mesaj :
buna ziua,
am o problema cu un forum care nu mai apare pe Net avand mesaj in browser: "Hmm. We’re having trouble finding that site." Va rog puteti sa imi spuneti cum trebuie sa procedez?
Va multumesc
buna ziua,
am o problema cu un forum care nu mai apare pe Net avand mesaj in browser: "Hmm. We’re having trouble finding that site." Va rog puteti sa imi spuneti cum trebuie sa procedez?
Va multumesc
Re: Forumul nu mai exista la adresa veche
buna ziua,
nici macar o redirectionare? asta nici nu e greu de facut daca sunt accesibile htacces adica cand se baga adresa forumului vechi sa apara adresa forumului nou in browser. inseamna ca trebuie luata de la inceput toata munca de linkuri externe, etc. mai sper ca poate se face o redirectionare totusi.
mersi
nici macar o redirectionare? asta nici nu e greu de facut daca sunt accesibile htacces adica cand se baga adresa forumului vechi sa apara adresa forumului nou in browser. inseamna ca trebuie luata de la inceput toata munca de linkuri externe, etc. mai sper ca poate se face o redirectionare totusi.
mersi
Salut,
nu, nici macar o redirectionare este posibila.
Toate domenile au fost eliminate, si nu se poate face o redirectionare.
Salutari!
nu, nici macar o redirectionare este posibila.
Toate domenile au fost eliminate, si nu se poate face o redirectionare.
Salutari!
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. |
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu pot reseta o thema veche.
» Acest forum nu mai exista
» Doresc tema veche a forumului de suport
» Cand personalizez chenarul de profil mil fac calumea si bun imi apare 2 pagini cu chenare 1 sus si una jos una care era veche
» Exista butonul BAN?
» Acest forum nu mai exista
» Doresc tema veche a forumului de suport
» Cand personalizez chenarul de profil mil fac calumea si bun imi apare 2 pagini cu chenare 1 sus si una jos una care era veche
» Exista butonul BAN?
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum