Nu pot reseta o thema veche.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu pot reseta o thema veche.
Am inercat de 4-5 ori in unelte, si tot nu a mers ...
Am incercat sa modific un template al themei, si am stricat tot...am zis ca il voi lasa pentru ca ma grabeam la scoala ...astazi, am dat resetati o tema de pe data de ... si cand am dat valideaza, am intrat pe forum si templateul nu s-a schimbat tot asa a ramas ...
Ce pot face sa revina la normal ?
Am incercat sa modific un template al themei, si am stricat tot...am zis ca il voi lasa pentru ca ma grabeam la scoala ...astazi, am dat resetati o tema de pe data de ... si cand am dat valideaza, am intrat pe forum si templateul nu s-a schimbat tot asa a ramas ...
Ce pot face sa revina la normal ?
Ultima editare efectuata de catre Flap Jack in Sam Mar 08, 2014 11:45 am, editata de 1 ori
Re: Nu pot reseta o thema veche.
Buna ziua,
Inteleg ca resetarea ati facut-o din Unelte?
Exista o metoda, din punctul meu de vedere mai facila, in Panou => Afisare => Teme => Administrare teme de unde puteti restaura o tema folosita anterior.
Folosind aceasta optiune aveti si posibilitatea de a vedea cum arata tema respectiva inainte de a o salva.
Atentie! Daca tema actuala este folosita de mult timp este normal ca la datele anterioare salvate de sistem sa apara acelasi design.
Inteleg ca resetarea ati facut-o din Unelte?
Exista o metoda, din punctul meu de vedere mai facila, in Panou => Afisare => Teme => Administrare teme de unde puteti restaura o tema folosita anterior.
Folosind aceasta optiune aveti si posibilitatea de a vedea cum arata tema respectiva inainte de a o salva.
Atentie! Daca tema actuala este folosita de mult timp este normal ca la datele anterioare salvate de sistem sa apara acelasi design.
Re: Nu pot reseta o thema veche.
Avand in vedere faptul ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Thema ProBlack
» Pot reseta cuvintele-cheie?
» Problema cu thema creata de SLG si darkspectre
» Se poate reseta parola de la webmail pentru adresele de mail personalizate?
» Forumul nu mai exista la adresa veche
» Pot reseta cuvintele-cheie?
» Problema cu thema creata de SLG si darkspectre
» Se poate reseta parola de la webmail pentru adresele de mail personalizate?
» Forumul nu mai exista la adresa veche
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum