Cum schimb subdomeniul?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb subdomeniul?
Buna seara, astazi mi-am creat forumul http://invitatii-myxz-org.forumgratuit.ro/ dar as fi vrut sa fie cu forumz.ro nu forumgratuit.ro , stiu ca imi mai facusem un cont inainte aici dar avea de ales intre forumgratuit si forumz si stiu ca mai era ceva,intrebarea este ,se poate face ceva ca forumul meu sa fie cu adresa http://invitatii-myxz-org.forumz.ro/ ? am mare nevoie si asa as dori sa ramana adresa, va multumesc frumos pentru ajutor si ma scuzati daca nu am postat unde trebuie.
*bold eliminat.
*bold eliminat.
Re: Cum schimb subdomeniul?
Am inteles, foarte naspa problema oricum, e aiurea sa apara acolo forumgratuit.ro,e lung,urat,in fine,bine ca e gratuit,n-ar mai trebui sa facem nazuri dar na,un simplu moft,asta este,trecem peste cu ce avem,o seara buna si apreciez rapiditatea raspunsului in cauza.
Re: Cum schimb subdomeniul?
Cu plăcere.
Subiecte similare
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» De ce nu pot sa schimb background-ul?
» Schimb de trafic
» DIN: Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» De ce nu pot sa schimb background-ul?
» Schimb de trafic
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum