Probleme de conectare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 4 din 4 • Distribuiţi
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Probleme de conectare
Ultima editare efectuata de catre roccambolle in Joi Noi 09, 2017 1:46 pm, editata de 1 ori
Re: Probleme de conectare
Bună seara,
Țin să concretizez afirmația oferită de @Lucifer mai sus. Problema a fost deja raportată și se așteaptă o rezolvare în privința ei. Imediat ce vom avea informații în acest sens, vă vom ține la curent.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă rugăm să aveți răbdare!
=> Topic unit.
Țin să concretizez afirmația oferită de @Lucifer mai sus. Problema a fost deja raportată și se așteaptă o rezolvare în privința ei. Imediat ce vom avea informații în acest sens, vă vom ține la curent.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă rugăm să aveți răbdare!
=> Topic unit.
Bună seara Domnilor Administratori .
Astăzi am instalat un program Antivirus pe pc şi am rămas surprins de
ceea ce mi-a spus acel progr, când am vrut să mă conectez pe forumgratuit .
Nu pot posta o imagine (încă ) dar vă voi arăta ce scrie :
Warning: Unsafe Website Blocked!
This website has been blocked temporarily because of the following reason(s):
[size]
Go back to safety (Recommended)
This website has been reported as unsafe by various users and we do NOT recommend you to continue browsing.
Disregard this warning and continue (Not Recommended)
_____
Atenție: site-ul nesigur este blocat!
forumgratuit.ro
Acest site a fost blocat temporar din următoarele motive:
Malware: Site-ul poate conține conținut care este dăunător, ilegal sau rău intenționat pe computer
Reveniți la siguranță (recomandat)
Acest site a fost raportat ca nesigur de diferiți utilizatori și nu vă recomandăm să continuați să răsfoiți.
Respectați acest avertisment și continuați (nu este recomandat)_______________
Ce să înţeg din asta ?
[/size]
Warning: Unsafe Website Blocked!
forumgratuit.ro
- Malware: Site may contain content that is harmful, illegal, or malicious to your computer
[size]
This website has been reported as unsafe by various users and we do NOT recommend you to continue browsing.
_____
forumgratuit.ro
Malware: Site-ul poate conține conținut care este dăunător, ilegal sau rău intenționat pe computer
Acest site a fost raportat ca nesigur de diferiți utilizatori și nu vă recomandăm să continuați să răsfoiți.
Ce să înţeg din asta ?
[/size]
vasilica51 a scris:Bună seara Domnilor Administratori .
Warning: Unsafe Website Blocked!forumgratuit.ro
- Malware: Site may contain content that is harmful, illegal, or malicious to your computer
_____
forumgratuit.ro
Ce să înţeg din asta ?
Buna seara , de curiozitate ce antivirus aveti ? un malware se ia doar prin descarcarea a unor fisiere , in nici-un caz platforma ForumGratuit nu este un '' furnizor de virusi '' .
Bună seata Domnilor Administratori
Au trecut foarte multe zile şi din păcate problema de conectare nu sa rezolvat , în continuare blochează accesul la sporttable1.forumhit.ro
Aş vrea să cred că ne veţi da o veste bună ,că aveţi de această dată informaţii noi .
Au trecut foarte multe zile şi din păcate problema de conectare nu sa rezolvat , în continuare blochează accesul la sporttable1.forumhit.ro
Aş vrea să cred că ne veţi da o veste bună ,că aveţi de această dată informaţii noi .
Buna ziua,
@vasilica51, avertismentul respectiv vine din partea Google si nu din partea Forumgratuit. Este posibil ca acel mesaj de eroare sa mai persiste o perioada pana cand Google efectueaza o noua verificare a forumului.
Pentru a grabi procedura de verificare accesati acest link:
https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_error/?hl=ro
Si rugati utilizatorii forumului dvs. sa completeze acel formular cu adresa URL a forumului ca in imagine.
@vasilica51, avertismentul respectiv vine din partea Google si nu din partea Forumgratuit. Este posibil ca acel mesaj de eroare sa mai persiste o perioada pana cand Google efectueaza o noua verificare a forumului.
Pentru a grabi procedura de verificare accesati acest link:
https://safebrowsing.google.com/safebrowsing/report_error/?hl=ro
Si rugati utilizatorii forumului dvs. sa completeze acel formular cu adresa URL a forumului ca in imagine.
Ai intrat pe contul de search console google ? la probleme de securitate?
Daca nu intra si vezi ce au gasit pe forumul tau si sterge ce nu este in regula apoi dai verificare si astepti mesaj de la ei.Apropo trebuie sa ai cont si siteul tau sa fie inregistrat la ei.
Succes
Daca nu intra si vezi ce au gasit pe forumul tau si sterge ce nu este in regula apoi dai verificare si astepti mesaj de la ei.Apropo trebuie sa ai cont si siteul tau sa fie inregistrat la ei.
Succes
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Referitor la restrictia de conectare pe sporttable1.forumhit.ro
Bună seara Domnilor Administratori
Am încercat să fac tot ceea ce mi-aţi spus , am intrat pe search console google , am făcut tot ce mi sa spus acolo , iar ca răspuns imi spune că nu mi-au găsit proprietatea .
Am încercat tot ce se putea face de mine , nu am reuşit .
Am avut o discuţie cu cineva şi mi-a spus că trebuie scanat forumul şi dacă este ceva in neregulă trebuie eliminat din forum .
Domnilor Administratori din câte am înţeles doar proprietarul poate cere şi face o scanare a forumului.
Vă întreb : Cine este Proprietar al forumului şi ce se poate face în această situaţie ?
Bună seara Domnilor Administratori
Am încercat să fac tot ceea ce mi-aţi spus , am intrat pe search console google , am făcut tot ce mi sa spus acolo , iar ca răspuns imi spune că nu mi-au găsit proprietatea .
Am încercat tot ce se putea face de mine , nu am reuşit .
Am avut o discuţie cu cineva şi mi-a spus că trebuie scanat forumul şi dacă este ceva in neregulă trebuie eliminat din forum .
Domnilor Administratori din câte am înţeles doar proprietarul poate cere şi face o scanare a forumului.
Vă întreb : Cine este Proprietar al forumului şi ce se poate face în această situaţie ?
Ai inregistrat siteul pe google search console? daca nu este inregistrat e si normal sa nu il gaseasca.Mai departe nu stiu ce sa zic ,poate cineva de la suport te poate ajuta.
Dani David- Membru activ
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 04/06/2017
Mulțumiri : 9
Il poti accesa si ca "nesigur" pana cand e rezolvata problema. De multe ori continuturile/fisierele uploadate/linkuri postate care au fost detectate de G ca si malware duc la belele de genul asta. Fii mai atent la ce postezi, de unde preiei.
Ori esti mai atent si incerci sa cauti ce condimente nesarate ai postat pe forum, ori astepti sa rezolve "acolo sus", ca stie el Dumnezeu FA dragutu`, da-ne-ar sanatate, dâ-mpreuna cu Maicuta Domnului si-mpreuna cu El!
Ori esti mai atent si incerci sa cauti ce condimente nesarate ai postat pe forum, ori astepti sa rezolve "acolo sus", ca stie el Dumnezeu FA dragutu`, da-ne-ar sanatate, dâ-mpreuna cu Maicuta Domnului si-mpreuna cu El!
Bună seara,
Din noutățile primite, problema raportată a fost deja soluționată. În cazul în care problema persistă în continuare, urmați întâi pașii de mai sus, și doar în cazul în care soluțiile de mai sus nu își prezintă eficacitatea, vă așteptăm cu un nou subiect (pe tema problemei) în secțiunea corespunzătoare.
Vă mulțumim!
=> Problemă soluționată.
Din noutățile primite, problema raportată a fost deja soluționată. În cazul în care problema persistă în continuare, urmați întâi pașii de mai sus, și doar în cazul în care soluțiile de mai sus nu își prezintă eficacitatea, vă așteptăm cu un nou subiect (pe tema problemei) în secțiunea corespunzătoare.
Vă mulțumim!
=> Problemă soluționată.
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Probleme de conectare
» Din: Probleme de conectare
» probleme conectare cu facebook
» Conectare Chat
» Cod conectare cu facebook
» Din: Probleme de conectare
» probleme conectare cu facebook
» Conectare Chat
» Cod conectare cu facebook
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme tehnice de nivel general :: Arhiva problemelor tehnice
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum