Am nevoie de un script pentru upload
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am nevoie de un script pentru upload
Am nevoie de un script pentru Upload/Download ,gen rapidshare.com(imi cer scuze daca este reclama) ,doar ca Fisierele care le uploadeaza sa se duca unde vreau eu.Va multumesc,sper ca ati intels ce vreau eu..
*Nu am inteles nimic din celalalt Topic.
*Nu am inteles nimic din celalalt Topic.
Re: Am nevoie de un script pentru upload
am intelse ce vrei tu da nu exista acest cod doar daca faci u pagina html sau editezi o pagina html de exemplu www.imagehosting.ro
Sal Tiestto uite aici un script pentru upload sper sa te ajute
Editat de Lizzard:Adaugat tag code.
- Cod:
<form enctype="multipart/form-data" action="uploader.php" method="POST"><input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" />Choose a file to upload: <input name="uploadedfile" type="file" /><br /><input type="submit" value="Upload File" /></form>
Editat de Lizzard:Adaugat tag code.
007, unde se uploadeaza ?
In infinitul spatiului web ?
Adresa hostului, unde este ?
In infinitul spatiului web ?
Adresa hostului, unde este ?
Vizitato- Vizitator
iti voi da mai multe ....+ explicatii la ele multumesc...
1. form:
a. action – spune unde trimite datele culese din formular.
b. method – arata metoda de trimitere a datelor (in cazul acesta “post”)
c. enctype – spune ce tip de date sunt trimise.
d. name – numele formularului.
e. id – id-ul formularului.
2. Input-> type – specifica tipul campului :
a. file - camp fisier (un camp de tip “text” care mai are si butonul “Browse” pentru alegerea fisierului ce va fii uploadat).
b. submit – reprezinta butonul prin apasarea caruia se trimita datele catre fisierul speciaicat ca “action” (in cazul nostru upload.php).
c. reset – dupa cum ii spune si numele se refera la un buton care goleste datele din formular (este un buton suplimentar).
Desigur se mai pot adauga si alte tipuri de conditii pentru limitarea tipurilor de fisiere ce pot fii uploadate sau dimensiunea lor.
Campurile care sunt pasate in array-ul $_FILES[‘fisier’] (unde “fisier” = numele dat campului de tip “file” in primul formular) sunt urmatoarele:
name – numele sub care este stocat fisierul pe computerul dumneavostra.
type – tipul fisierului.
tmp_name – numele temporar sub care este stocat fisierul pe server.
error – erorea (in mod normal 0:D ).
size – marimea fisierului (in bytes).
- Cod:
<form action="upload.php" method="post" enctype="multipart/form-data" name="upload" id="upload">
<input type="file" name="fisier" />
<br />
<input type="submit" name="upload" value="Uploadeaza" />
<input type="reset" name="resetare" value="Reseteaza" />
</form>
1. form:
a. action – spune unde trimite datele culese din formular.
b. method – arata metoda de trimitere a datelor (in cazul acesta “post”)
c. enctype – spune ce tip de date sunt trimise.
d. name – numele formularului.
e. id – id-ul formularului.
2. Input-> type – specifica tipul campului :
a. file - camp fisier (un camp de tip “text” care mai are si butonul “Browse” pentru alegerea fisierului ce va fii uploadat).
b. submit – reprezinta butonul prin apasarea caruia se trimita datele catre fisierul speciaicat ca “action” (in cazul nostru upload.php).
c. reset – dupa cum ii spune si numele se refera la un buton care goleste datele din formular (este un buton suplimentar).
- Cod:
<?
if ($_FILES["fisier"]["error"] > 0)
{
echo "A intervenit o eroare: " . $_FILES["fisier"]["error"] . "<br />";
}
else
{
if (file_exists("director/" . $_FILES["fisier"]["name"])) // verificam daca fisierul exista deja pe server
{
echo "Fisierul pe care incerci sa-l uploadezi exista deja";
}
else
{
move_uploaded_file($_FILES["fisier"]["tmp_name"], "director/".$_FILES["fisier"]["name"]); // se muta fisierul din directorul temporar al serverului in directorul final
}
}
?>
Desigur se mai pot adauga si alte tipuri de conditii pentru limitarea tipurilor de fisiere ce pot fii uploadate sau dimensiunea lor.
Campurile care sunt pasate in array-ul $_FILES[‘fisier’] (unde “fisier” = numele dat campului de tip “file” in primul formular) sunt urmatoarele:
name – numele sub care este stocat fisierul pe computerul dumneavostra.
type – tipul fisierului.
tmp_name – numele temporar sub care este stocat fisierul pe server.
error – erorea (in mod normal 0:D ).
size – marimea fisierului (in bytes).
Esti tare, mersi, dar, urca tu , cu cunostintele tale un fisier pe un nume de host, cu terminatia .php.
Succes !
La asta m-am referit.
Atit.
Restul , e full, netul de info.
Succes !
La asta m-am referit.
Atit.
Restul , e full, netul de info.
Vizitato- Vizitator
Hai ca ne lungim inutil, vorbim pe frecvente diferite , vad.
Am intrebat un singur lucru, si i-am cerut celui ce a postat sa ma lamureasca cum uploadeaza el pe host-ul cu numele -upload.php, si unde se gaseste acest host ?
Atit.
Nu era nevoie de explicatiile laborioase date de tine, doresc un raspuns de la 007, sau esti unul si acelasi cu el ?
Am intrebat un singur lucru, si i-am cerut celui ce a postat sa ma lamureasca cum uploadeaza el pe host-ul cu numele -upload.php, si unde se gaseste acest host ?
Atit.
Nu era nevoie de explicatiile laborioase date de tine, doresc un raspuns de la 007, sau esti unul si acelasi cu el ?
Vizitato- Vizitator
Mai am 1 Script dar acest daca ai site cu Host .... poti adauga la tine.... acest script ... are vreo 3 fisiere special pentru ...asa ceva ...
link sters - 1960
link sters - 1960
Multumesc ! Am gasit un script Full cu img tot,am aflat cum sa fac,dar mai am sa adaug codul din fisierul index si sa redirectionez fisierele care se uploadeaza spre Hostul meu Ms Mult !
Subiecte similare
» Script HTML pentru upload fisiere
» Cerere script de upload
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» problema script upload fisiere
» Script pentru upload fisiere
» Cerere script de upload
» De ce la unele script-uri imi apare codul de la script nu imaginea de la script sau alte setari?
» problema script upload fisiere
» Script pentru upload fisiere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum