Script HTML pentru upload fisiere
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Script HTML pentru upload fisiere
Salut am vazut pe un forum gratuit o pgina HTML catre un site unde sa uploadati fisiere As dori si eu codul respectiv de preferat girlshare Sau altu nu conteaza .
EDIT: Este forumul luiAlexander Te rog dak poti sa imi dai si mie tot acel site megaupload :
EDit2: ms mult :* POuteti da T/C
EDIT: Este forumul luiAlexander Te rog dak poti sa imi dai si mie tot acel site megaupload :
EDit2: ms mult :* POuteti da T/C
Ultima editare efectuata de catre ^SkillZoR^Addict in Vin Iul 29, 2011 12:43 pm, editata de 1 ori
Re: Script HTML pentru upload fisiere
Uite:
- Cod:
<embed src="http://www.megaupload.com/filebox/?t=1&c=0&u=13178909.3b6dda5d12" type="application/x-shockwave-flash" width="350" height="143" wmode="transparent"></embed>
unde se pune ?
Mai exact, in PA=>Module si de acolo selectati dumneavoastra ori widgeturi ori de jos pagina html si creati.(Alexander, nu inteleg de ce nu oferiti si informatia UNDE ESTE PAGINA HTML sau widgetul)
Eu am facut intro pagina HTML /h4-sp
Ce pagini HTML mai aveti si voi datimi sugestii
Ce pagini HTML mai aveti si voi datimi sugestii
^SkillZoR^Addict, vă rog să nu mai folosiţi limbajul sms! Scrieti cuvintele intregi.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Subiecte similare
» Script pentru upload fisiere
» problema script upload fisiere
» cerere de script pentru upload diferite fisiere
» Upload diferite fisiere
» SCript HTML Afla ip
» problema script upload fisiere
» cerere de script pentru upload diferite fisiere
» Upload diferite fisiere
» SCript HTML Afla ip
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum