Actualizare jQuery: de la versiunea 1.7 la 3.2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Actualizare jQuery: de la versiunea 1.7 la 3.2
Actualizare jQuery: de la versiunea 1.7 la 3.2 |
Dragi utilizatori, Pentru a simplifica codurile Forumgratuit și pentru a îmbunătăți rezultatul și încărcarea paginilor forumului dvs., suntem bucuroși să vă anunțăm de simplul fapt că forumurile Forumgratuit vor schimba în curând versiunea jQuery de la 1.7 la 3.2. Această actualizare va fi operată în următoarele săptămâni pe toate forumurile Forumgratuit. Datorită acestui fapt, veți putea utiliza instrumente tehnologice pentru a vă scrie codurile JavaScript și pentru a fi mai eficient în dezvoltarea și personalizarea propriului forum. Acest anunț este informativ. Recomandăm tuturor administratorilor să își actualizeze scripturile în jQuery 3.2, pentru a evita orice problemă în timpul actualizării. Dacă nu utilizați niciun script personalizat, nu trebuie să efectuați vreo modificare, deoarece toate script-urile de bază ale forumurilor vor fi actualizate automat la noua versiune jQuery 3.2. Sperăm să vă încânte această optimizare! Ne vedem în curând... |
Numai bine, Echipa Forumgratuit.ro |
Ultima editare efectuata de catre Zachary in Mar Iun 27, 2017 4:36 am, editata de 2 ori
Re: Actualizare jQuery: de la versiunea 1.7 la 3.2
În sfârșit după atâția ani, tehnicieni au gândit un lucru bun, e mult mai eficient 3.2 decât 1.7. multe funcții nu mergeau pe 1.7 și trebuie să îmi actualizez toate codurile in 3.2 manual... După ce implementam singur noua librărie.
Felicitări echipei tehnice.
Felicitări echipei tehnice.
Foarte buna actualizarea. Sper sa nu apara prea multe probleme cu codurile vechi...
nu prea știu eu chestii de genu`dar dacă ziceți că aveți probleme în conding, cu acest „jQuery”, atunci felicitări technicienilor!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Actualizare noua: Personalizarea template-urilor pentru versiunea de mobil
» Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
» jQuery help
» Prefix posturi
» Noua actualizare
» Actualizare Forumgratuit: Beta teste terminate, actualizare iminenta!
» jQuery help
» Prefix posturi
» Noua actualizare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Despre Forumgratuit :: :: Actualizari si facilitati noi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum