Propunere legata de grupuri !
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunere legata de grupuri !
Deci , propunerea mea este sa se adauge pe ForumGratuit posibilitatea de a seta ce accesuri dorim noi sa aiba un grup.
De exemplu eu as vrea sa fac la administrator full acces.
Re: Propunere legata de grupuri !
Contra!GIGIBECALI a scris:Deci , propunerea mea este sa se adauge pe ForumGratuit posibilitatea de a seta ce accesuri dorim noi sa aiba un grup.
De ce contra ? am vazut ca mai multi doresc asta + ar fi util.
Salut, aceasta propunere a mai fost facuta si nu a fost acceptata din cate stiu eu. Cine stie poate o sa fie acceptata de data asta dar infine, daca ar avea acces in totalitate ti-ar putea sparge imediat forum eu zic Contra!
Contra din motive de securitate.
Alethia a scris:Contra din motive de securitate.
Idem.
Contra, la cat de usor e sa obtii administrator pe majoritatea forumulurilor fg, in cateva ore oricine ar putea distruge cateva zeci de forumuri.
Buna seara,
Aceasta propunere a mai fost propusa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] unde s-au strans un numar considerabil de voturi pozitive. Cu toate acestea, implementarea propunerilor nu depinde de echipa acestui forum, doar tehnicienii pot implementa actualizari noi.
Pentru moment nu avem informatii care sa confirme implementarea acestei optiuni, cand vom avea informatii noi vom anunta ca pana acum in sectiunea de anunturi si actualizari de pe acest forum.
Aceasta propunere a mai fost propusa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] unde s-au strans un numar considerabil de voturi pozitive. Cu toate acestea, implementarea propunerilor nu depinde de echipa acestui forum, doar tehnicienii pot implementa actualizari noi.
Pentru moment nu avem informatii care sa confirme implementarea acestei optiuni, cand vom avea informatii noi vom anunta ca pana acum in sectiunea de anunturi si actualizari de pe acest forum.
Subiecte similare
» O propunere legata de warnuri!
» Propunere legata de Hitskin
» Intrebare legata de botsi
» Problema legata de rank
» Intrebare legata de publicitate
» Propunere legata de Hitskin
» Intrebare legata de botsi
» Problema legata de rank
» Intrebare legata de publicitate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: