Preluare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Preluare forum
Salut in legatura cu un forum gratuit , am vrut sa schimb adresa de internet a forumului meu , dar din pacate nu imi merge deoarece acel nume este blocat de un alt utilizator ce nu a mai accesat acel forum din 2010 , se poate face ceva in privinta asta, gen stergerea acelui forum ?
Parerea mea ca blocheaza numele pe care poate alti utilizatori il doresc...
imi cer scuze daca nu e bine unde am postat .
Parerea mea ca blocheaza numele pe care poate alti utilizatori il doresc...
imi cer scuze daca nu e bine unde am postat .
Re: Preluare forum
Buna seara,
Forumurile inactive nu se sterg si nici nu se vor sterge vreodata, tot ceea ce puteti face este sa preluati dvs. acel forum si sa-l stergeti.
Despre preluarea forumului gasiti aici -> https://help.forumgratuit.ro/t39386-preluarea-unui-forum-de-catre-un-nou-fondator
Forumurile inactive nu se sterg si nici nu se vor sterge vreodata, tot ceea ce puteti face este sa preluati dvs. acel forum si sa-l stergeti.
Despre preluarea forumului gasiti aici -> https://help.forumgratuit.ro/t39386-preluarea-unui-forum-de-catre-un-nou-fondator
Zeus a scris:Buna seara,
Si eu am încercat sa iau in administrare un forum al cărui fondator este inactiv. Problema e ca eu mi-am făcut cont pentru a posta pe forum dar contul trebuie activat de către fondator.....iar acesta este inactiv. Nu se poate găsi o soluție in privința asta?
ar trebui sÄ primeČti prin e-mail un link cu activare, te-ai uitat?
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Am primit un mail dar nu cu linkul de activare. Imi spune ca o sa primesc un mail nou dupa ce contul va fi activat de catre administrator.mihaisupport a scris:ar trebui sÄ primeČti prin e-mail un link cu activare, te-ai uitat?
Preluarea forumurilor nu poate fi posibila pentru toate forumurile. Daca fondatorul acelui forum a ales ca activarea utilizatorilor noi sa se faca doar de catre administratori, nu prea avem ce face.
Avand in vedere ca nu mai exista si alte solutii in afara de cele deja prezentate, acest subiect va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Preluare forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Preluare forum maxgame
» Forum inactiv, preluare
» Problema nerezolvata in legatura cu preluare forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Preluare forum maxgame
» Forum inactiv, preluare
» Problema nerezolvata in legatura cu preluare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum