Preluare forum maxgame
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Preluare forum maxgame
Salut am gasit forumul http://maxgame.wow3.info acesta si am vazut ca nu a mai intrat din 2013 pe forum
Print:
As vrea eu sa ma ocup de acest forum ca imi place.
Daca se poate samil dati,nu cred ca vreun membru al staffului forumului mai intra pe el,vreau sal aduc iar la valoare lui.
Astept un raspuns de la un administrator!!!
Print:
As vrea eu sa ma ocup de acest forum ca imi place.
Daca se poate samil dati,nu cred ca vreun membru al staffului forumului mai intra pe el,vreau sal aduc iar la valoare lui.
Astept un raspuns de la un administrator!!!
Re: Preluare forum maxgame
Buna seara,
Preluarea unui forum inactiv (in care fondatorul nu a mai vizitat forumul timp de 6 luni de zile) nu este chiar atat de simpla pe cat pare. Trebuie intai de toate sa creati un sondaj in cadrul acelui forum in care sa intrebati utilizatorii daca sunt sau nu de acord cu preluarea forumului de catre dumneavoastra. Daca veti reusi sa acumulati minim 1 vot pozitiv exprimat printr-un vot in sondaj si printr-un comentariu, trimiteti-mi un mesaj privat care sa includa un link spre sondaj, noua adresa fondatoare si o captura de ecran a profilului fondatorului care sa includa neaparat ultima vizita a acestuia. Cererea poate fi respinsa daca se dovedeste ca persoana care a votat are IP-ul identic cu al dumneavoastra.
Preluarea unui forum inactiv (in care fondatorul nu a mai vizitat forumul timp de 6 luni de zile) nu este chiar atat de simpla pe cat pare. Trebuie intai de toate sa creati un sondaj in cadrul acelui forum in care sa intrebati utilizatorii daca sunt sau nu de acord cu preluarea forumului de catre dumneavoastra. Daca veti reusi sa acumulati minim 1 vot pozitiv exprimat printr-un vot in sondaj si printr-un comentariu, trimiteti-mi un mesaj privat care sa includa un link spre sondaj, noua adresa fondatoare si o captura de ecran a profilului fondatorului care sa includa neaparat ultima vizita a acestuia. Cererea poate fi respinsa daca se dovedeste ca persoana care a votat are IP-ul identic cu al dumneavoastra.
Re: Preluare forum maxgame
Buna ziua, Dumneavoastra trebuie sa creati acel sondaj si nimeni altcineva. Dupa crearea sondajului asteptati ca cineva din cadrul acelui forum sa va ofere un vot favorabil, dupa obtinerea votului imi puteti trimite un mesaj privat cu toate informatiile necesare (captura a profilului fondatorului, noua adresa fondatoare si link-ul spre sondajul creat). Consider ca ati primit toate informatiile de care aveti nevoie, daca mai aveti si alte intrebari ma puteti contacta prin mesageria privata. Voi bloca acest subiect deoarece astfel de probleme se rezolva prin mesageria privata si nu in public, totul datorandu-se confidentialitatii datelor. Multumesc pentru intelegere! => Topic blocat |
Subiecte similare
» Preluare forum
» Preluare forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Forum inactiv, preluare
» Problema nerezolvata in legatura cu preluare forum
» Preluare forum
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» Forum inactiv, preluare
» Problema nerezolvata in legatura cu preluare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum