lag pe forum
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
lag pe forum
Buna ziua! Dupa ce forumul a fost sters timp de aproape 2 ani, se blocheaza sau are lag. dar deobicei incepe cu un lag si apoi se blocheaza. Cum as putea rezolva asta?
Re: lag pe forum
La mine merge excelent acel forum, ĂŽncearcÄ sÄ Ĺtergi memoria cookies
Prolema vine dupa 5 10 min de stat pe forum, nu 1 2 min dar o sa incerc si cu cookies
Nu chiar, ma gandesc ca e din cauza ca a fost sters atata timp, altfel nu as putea gasi o scuza pt blocajele si lag ul pe care il are.
Poate pentru ca este atit de "ingrozitor" incit nici serverul nu face fata? Paranormalul nu e neaparat de groaza. De fapt, nu e de loc de groaza.
Orice forum nevizitat un timp ridica unele probleme. Schimbati tema forumului. Stergeti cookies pe forum - aveti un link in indexul forumului, curatati si calculatorul - exista un program gratuit numit CCleaner, nu dau link pentru ca nu mai stiu daca e sau nu voie. Si mai si scrieti cite ceva in forum, din cind in cind. Ca sa stie ca a revenit la viata din moarte clinica.
Orice forum nevizitat un timp ridica unele probleme. Schimbati tema forumului. Stergeti cookies pe forum - aveti un link in indexul forumului, curatati si calculatorul - exista un program gratuit numit CCleaner, nu dau link pentru ca nu mai stiu daca e sau nu voie. Si mai si scrieti cite ceva in forum, din cind in cind. Ca sa stie ca a revenit la viata din moarte clinica.
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum