Se poate dezactiva text edtior textarea
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Se poate dezactiva text edtior textarea
Dupa cum spune si titlu exista o posibilitate sa dezactivez butonul "schimba modul de editare" din screditor toolbar ?
Re: Se poate dezactiva text edtior textarea
Salut,
Adauga in CSS:
Adauga in CSS:
- Cod:
.sceditor-button-source {
display: none!important
}
eu vreau sa il dezactivez nu sa il sterg, cand e activat imi apare font negru si cand il dezactivez apare fond'ul pe care l'am ales eu nu se poate dezactiva din PANEL ?
Panou de administrare ~> General ~> Mesaje si emailuri ~> Configurare ~> Activarea modului din origine WYSIWYG in mesaje : Nu
Mersi, dar nu era ceea ce am vrut am facut prin screen poate e mai usor de explicat ce vreau
- Cod:
.sceditor-container iframe, .sceditor-container textarea {
color: #bcbcbc !important;
}
tot asa apare ... fond-ul negru
Un link de la forumul cu problema se poate lasa si el pe aici? Nu avem de unde sa stim cum te putem ajuta fara o sursa.
ok uite power-rpg.forum.st, dar am incercat de toate in zadar ... nu merge nimic
Poftim:
Panou > Module > HTML & JAVASCRIPT > Gestiunea codurilor javascript > Creati un nou cod JavaScript
Panou > Module > HTML & JAVASCRIPT > Gestiunea codurilor javascript > Creati un nou cod JavaScript
- Titlu: Nu stiu
- Amplasare: Topicuri/Toate Paginile
- Cod:
- Cod:
$(function() {
$('form#quick_reply iframe').contents().find("body").attr('style','color: #bcbcbc !important');
$('form#quick_reply iframe').contents().find("body > p").attr('style','color: #bcbcbc !important');
$('form#quick_reply iframe').contents().find("body > div").attr('style','color: #bcbcbc !important');
});
E posibil sa nu mearga din cauza erorilor din codurile tale javascript, cand am testat a functionat perfect Incearca sa adaugi codul in template.
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot dezactiva subforumurile
» Cum pot dezactiva portalul?
» Cum pot dezactiva avatarele si semnaturile? [R]
» cum pot dezactiva control flood?
» As dori un Cod CSS pentru a dezactiva link-urile din imaginile care se afla in meniu
» Cum pot dezactiva portalul?
» Cum pot dezactiva avatarele si semnaturile? [R]
» cum pot dezactiva control flood?
» As dori un Cod CSS pentru a dezactiva link-urile din imaginile care se afla in meniu
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum