As dori un Cod CSS pentru a dezactiva link-urile din imaginile care se afla in meniu
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
As dori un Cod CSS pentru a dezactiva link-urile din imaginile care se afla in meniu
La astea ma refer:
La astea ma refer:
Vizitato- Vizitator
Re: As dori un Cod CSS pentru a dezactiva link-urile din imaginile care se afla in meniu
Asta poti face si fara un cod CSS:
PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Administrare imagini=>Mod avansat=>General/navigare=>Indice, Calendar, etc.=>Vezi modele=>Mascheaza=>Inregistrare.
PA=>Afisare=>Imagini si culori=>Administrare imagini=>Mod avansat=>General/navigare=>Indice, Calendar, etc.=>Vezi modele=>Mascheaza=>Inregistrare.
Vizitato- Vizitator
Re: As dori un Cod CSS pentru a dezactiva link-urile din imaginile care se afla in meniu
pai eu nu vreau sa le ascund si apoi tot link-ul acela ramane daca pun o imagine goala
off - ma saluti in semnatura
off - ma saluti in semnatura
Vizitato- Vizitator
Inseamna ca nu am inteles nici eu bine.
Deci, vrei sa ramina meniul cu tot cu poze, dar sa nu duca nicaieri butoanele?
Off topic: Iar cit priveste salutul din semnatura, citeste noul tutorial
Deci, vrei sa ramina meniul cu tot cu poze, dar sa nu duca nicaieri butoanele?
Off topic: Iar cit priveste salutul din semnatura, citeste noul tutorial
Nu, vreau doar ca textul din meniu sa aiba link, nu si iconitele acelea micute
off - abia acuma am vazut si eu
off - abia acuma am vazut si eu
Vizitato- Vizitator
Nu stie nimeni?
sau nu se poate
sau nu se poate
Vizitato- Vizitator
Sunt foarte sigur ca nu se poate.
Dar poti face un mic artificiu,si anume sa schimbi cursorul din pointer in default ca sa para ca imaginile nu sunt clikabile:
Dar poti face un mic artificiu,si anume sa schimbi cursorul din pointer in default ca sa para ca imaginile nu sunt clikabile:
- Cod:
ul.linklist li a img {
cursor: default;}
pai cred ca merge
macar atata ... daca zici ca nu se poate
pacat, desi pe forumuri phpBB3 deobicei acele iconuri nu au link
Mersi darkspectre
O intrebare, acest cod lam pus deci afecteaza doar iconuri din meniu nu ?
Daca da este rezolvat.
macar atata ... daca zici ca nu se poate
pacat, desi pe forumuri phpBB3 deobicei acele iconuri nu au link
Mersi darkspectre
O intrebare, acest cod lam pus deci afecteaza doar iconuri din meniu nu ?
Daca da este rezolvat.
Vizitato- Vizitator
Da: ul.linklist li a img
Topic rezolvat=>inchis.
Topic rezolvat=>inchis.
Subiecte similare
» Clasa "active" pentru link-urile din meniu
» Script pentru adaugarea unei imagini sub link-urile "creeaza un forum | Forum gratuit de suport | ... " pentru Invision
» Script pentru schimbarea culorilor textelor langa link-urile categoriilor/forumurilor/subforumurilorun etc. unde ma aflu ( pentru InVision)
» Permisiuni de vizualizare pentru anumite link-uri din meniu
» Script pentru a sclipi link-urile
» Script pentru adaugarea unei imagini sub link-urile "creeaza un forum | Forum gratuit de suport | ... " pentru Invision
» Script pentru schimbarea culorilor textelor langa link-urile categoriilor/forumurilor/subforumurilorun etc. unde ma aflu ( pentru InVision)
» Permisiuni de vizualizare pentru anumite link-uri din meniu
» Script pentru a sclipi link-urile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum