Butoanele de sus...
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Butoanele de sus...
As vrea sa-mi spuneti cum sa scot butoanele Acasa, FAQ, Cautare, Membri ! Va rog frumos!
Re: Butoanele de sus...
Vrei sa le scoti detot sau doar cateva grupuri sa le vada? (ex: doar membri sau moderatori)
apoi unde dau sa le scot? ca eu nu vreau sa se vada...
Ultima editare efectuata de catre imStefiFTW in Sam Aug 13, 2016 2:53 pm, editata de 1 ori
Cred ca am vorbit romana, vrei sa le stergi(sa nu mai fie deloc vizibile) sau vrei sa fie vizibile pentru anumite grupuri??imStefiFTW a scris:apoi unde dau sa le scot?
PA > UTILIZATORI & GRUPURI > Permisiuni speciale > Permisiuni speciale > Permisiuni si acolo selectezi doar administratori sa le vada.
Nu cred ca pot fi sterse de tot alea sunt butoanele de baza a unui forum(daca ma gresesc sa ma corecteze cinev).
Nu cred ca pot fi sterse de tot alea sunt butoanele de baza a unui forum(daca ma gresesc sa ma corecteze cinev).
O sa-i dea block un Moderator mai tarziu stai fara griji.imStefiFTW a scris:poate sa blockeze cnv acest mesaj?
Te-as sfatui sa nu mai faci double post unu dupa altu ca o sa te alegi cu un warn.
Subiecte similare
» Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
» Cum mut butoanele din stanga in dreapta
» Nu mi se vad butoanele de navigare...
» Butoanele meniului cu over
» Problema cu butoanele
» Cum mut butoanele din stanga in dreapta
» Nu mi se vad butoanele de navigare...
» Butoanele meniului cu over
» Problema cu butoanele
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum