Propunere - imagine de fundal în chatbox
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunere - imagine de fundal în chatbox
O imagine de fundal în chatbox ar adăuga un plus de design unui site, cel puțin aceasta este părerea mea.
Re: Propunere - imagine de fundal în chatbox
Eu cred că se poate, să pui o imagine ca fundal la chatbox, votez nu.
E posibil să fi sărit cu vederea peste un tutorial legat de asta sau Ceva asemănător. Aștept să văd ce zic ceilalți
Sugestie inutila, rog un moderator sa inchida topicul !
@Alexandru Ștefan - Te rog sa postezi in sectiunea de suport daca ai o nelamurire legata de un cod.
Multumesc !
@Alexandru Ștefan - Te rog sa postezi in sectiunea de suport daca ai o nelamurire legata de un cod.
Multumesc !
Salut,
@Alexandru Ștefan, acest lucru se poate face deja cu ajutorul css-ului. Daca ai probleme am sa te rog sa deschizi un subiect in suport, avand un titlu explicit. Mersi!
=> Propunere respinsa.
@Alexandru Ștefan, acest lucru se poate face deja cu ajutorul css-ului. Daca ai probleme am sa te rog sa deschizi un subiect in suport, avand un titlu explicit. Mersi!
=> Propunere respinsa.
Subiecte similare
» Cum pot pune imagine de fundal la chatbox?
» [Propunere] modificare Chatbox
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Fundal chatbox nu functioneaza
» Problema Fundal ChatBox/PM
» [Propunere] modificare Chatbox
» Cum pun o imagine de fundal pagina, astfel ca backgroundul forumului sa fie diferit de aceasta imagine [R]
» Fundal chatbox nu functioneaza
» Problema Fundal ChatBox/PM
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum