Problema Leganda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Leganda
V-a salut, as avea o intrebare, am vazut pe anumite forumuri stralucirea gradelor de la *sters, dar din pacate nu mai stiu pe ce forumuri am vazut.
Daca m-ati putea ajuta cu problema aceasta, nu neaparat sa straluceasca dar sa aiba niste efecte, atata tot.
Sper ca am postat unde trebuie, v-a multumesc.
Daca m-ati putea ajuta cu problema aceasta, nu neaparat sa straluceasca dar sa aiba niste efecte, atata tot.
Sper ca am postat unde trebuie, v-a multumesc.
Ultima editare efectuata de catre ninjaboy1998 in Joi Ian 28, 2016 2:16 pm, editata de 1 ori
Re: Problema Leganda
Ceva in gen, sa aiba efecte.
As vrea sa fie la gradele aste : Administrator,C0-Administrator,Moderator Global,Moderator,designeri,Fete,Veterani,Utilizatori Inregistrati.
Imagine :
As vrea sa fie la gradele aste : Administrator,C0-Administrator,Moderator Global,Moderator,designeri,Fete,Veterani,Utilizatori Inregistrati.
Imagine :
Subiecte similare
» leganda fara "[" / "]"
» Problema cod
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema cod CSS
» Problema
» Problema cod
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema cod CSS
» Problema
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum