Problema cod CSS
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema cod CSS
Buna seara
Inainte foloseam acest cod CSS pentru a pune avatarul intr-un chenar :
In cadrul codului e integrat si site-ul tinypic care acum e in curs de inchidere.Cine doreste sa imi modifice si mie acest cod pentru a pune avatarul intr-un chenar sau un cerc?
P.S.: Codul este preluat din rubrica tutoriale de pe forumul de suport si cred ca ar trebuii modficat sau sters si de aici.
Inainte foloseam acest cod CSS pentru a pune avatarul intr-un chenar :
phpBB2: |
- Cod:
.post .poster-profile a img,form[action *="/privmsg?folder="] .forumline td[width*="22"] img,form[action *="/privmsg?folder="] .forumline td[rowspan*="4"] img,form[action *="/profile"] .forumline .row1 table[width*="70"] td[align*="center"] img {background:url("http://i39.tinypic.com/11rahqw.jpg") no-repeat scroll 0 0 transparent;padding:17px 17px 15px;width: 92px;height: 92px;}
In cadrul codului e integrat si site-ul tinypic care acum e in curs de inchidere.Cine doreste sa imi modifice si mie acest cod pentru a pune avatarul intr-un chenar sau un cerc?
P.S.: Codul este preluat din rubrica tutoriale de pe forumul de suport si cred ca ar trebuii modficat sau sters si de aici.
Ultima editare efectuata de catre speedy81 in Joi Sept 12, 2019 10:53 pm, editata de 1 ori
Re: Problema cod CSS
Probabil ca un simplu border ar rezolva problema:
- Cod:
.post .poster-profile a img,form[action *="/privmsg?folder="] .forumline td[width*="22"] img,form[action *="/privmsg?folder="] .forumline td[rowspan*="4"] img,form[action *="/profile"] .forumline .row1 table[width*="70"] td[align*="center"] img {border:4px solid #f2f2f2; border-radius:100%; padding:17px 17px 15px;width: 92px;height: 92px;}
Codul ar fi bun doar ca nu se incadreaza chenarul cum ar trebui.
Ps. R1bb0N te-am activat.
Ps. R1bb0N te-am activat.
Inlocuieste padding cu margin in cod.
Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema
» Problema CSS
» Problema cod
» problema pagina de start problema grup problema avatar
» Problema
» Problema CSS
» Problema cod
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum