Problema subforum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema subforum
Buna cand vreau sa bun un suborum, acesta apare, dar as vrea sa apara daca apesi pe forum, adica sa nu fie vizibil in categoria respectiva. Adica sa se afle in interiorul forumului respectiv, Sper ca ati inteles.
Ultima editare efectuata de catre Ano in Joi Dec 03, 2015 4:03 pm, editata de 1 ori
Re: Problema subforum
Buna seara,
Panou de administrare > Afisare > Pagina de start > Structura si ierarhie > Link catre nivelele inferioare : Nu
Panou de administrare > Afisare > Pagina de start > Structura si ierarhie > Link catre nivelele inferioare : Nu
Cand m-am dus sa fac modificarea, deja era setat pe nu. Am incercat iar si mi-a iesit asta http://prntscr.com/99llka
Buna Ano te rog sa selectezi urmatoarele:
Panou de administrare/Afisare/Structura si ierarhie/Separati categoriile sau indexurile : Mediu.
Apasati butonul inregistrare si gata.
Iar daca nu vreti sa apasa moderatorii in forum selectati:
Panou de administrare/Afisare/Structura si ierarhie/ Afisare moderatori forum : NU.
Panou de administrare/Afisare/Structura si ierarhie/Separati categoriile sau indexurile : Mediu.
Apasati butonul inregistrare si gata.
Iar daca nu vreti sa apasa moderatorii in forum selectati:
Panou de administrare/Afisare/Structura si ierarhie/ Afisare moderatori forum : NU.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum