problema subforum
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
problema subforum
Ultima editare efectuata de catre george.vasile.1000 in Vin Oct 10, 2014 8:18 pm, editata de 1 ori
Re: problema subforum
Trebuie sa modifici unde scrie link catre adreasa forumului cu link-ul unde doresti sa te redirectioneze ti-am lasat tutorial in celalalt post facut de tn incearca sa citesti si sa fi mai atent.
INTELEGE AM FACUT TOT SI AM FACUT CEVA CE NU AM FACUT DAR TREBUIE SA AM ACELASI TOPIC DE 2 ORI SI NU VREAU DAU EDIT CU POZA DACA NU INTELEGI CA DACA STERG UNUL SE STERGE SI DIN SUBFORUM AICI CUM FAC
DACA SE POATE SA INTRI PE EL SAMI FCI TU UN SUB FORUM DAR SA NU FIE IN PLUS DIN ACELEA VREAU DOAR 5 SI AS FIE UNA DUPA ALTA NU UNA JOS IAR ALTA MAI JOS SI TOT ASA
eU VREAU SA FIE GTA DUPA SAMP DUPA CONTER STRIKE IAR DUPA METIN 2 SI ADCA SE POATE SI UNUL CARE SA FIE ALTELE
mULTUMESC PENTRU INTELEGERE
DACA SE POATE SA INTRI PE EL SAMI FCI TU UN SUB FORUM DAR SA NU FIE IN PLUS DIN ACELEA VREAU DOAR 5 SI AS FIE UNA DUPA ALTA NU UNA JOS IAR ALTA MAI JOS SI TOT ASA
eU VREAU SA FIE GTA DUPA SAMP DUPA CONTER STRIKE IAR DUPA METIN 2 SI ADCA SE POATE SI UNUL CARE SA FIE ALTELE
mULTUMESC PENTRU INTELEGERE
1.Nu inteleg absolut nimic, ce ai vrea sa modifici, deoarece ai facut un printscreen la o pagina offline...
2.Explica mai bine cea ce doresti.
3.Dami te rog link-ul de la forumul tau.
4.Opreste "Capslock", intelegem si daca scri cu litere mici.
2.Explica mai bine cea ce doresti.
3.Dami te rog link-ul de la forumul tau.
4.Opreste "Capslock", intelegem si daca scri cu litere mici.
george.vasile.1000, va rog sa nu mai folositi in exclusivitate scrisul cu litere mari. Puteti sa evidentiati ideile folosind text subliniat sau italic.
Observ ca ati mai deschis un subiect pe aceias tema, ca urmare acest subiect va ajunge in cosul de gunoi.
Observ ca ati mai deschis un subiect pe aceias tema, ca urmare acest subiect va ajunge in cosul de gunoi.
Subiecte similare
» Problema subforum
» problema subforum
» Problema subforum
» Subforum problema
» Am o problema la subforum
» problema subforum
» Problema subforum
» Subforum problema
» Am o problema la subforum
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: