[Propunere] Bots
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
[Propunere] Bots
Salutare oameni frumosi, am si eu o propunere, se se adauge (optional, depinde de fiecare administrator daca vrea sa activeze sau nu optiunea) un script sau ceva pentru a avea botsi pe forum sau mai multi vizitatori? (ex: gen cum este pe ipb) (pot fi si falsi nu conteaza) .
Re: [Propunere] Bots
Pro,si eu vreau asta de mult timp!
CONTRA daca vreti utilizatori si vizitatori munciti din greu pentru forumul dvs, si facetil cunoscut prn reclame,yahoo,facebook,servere jocuri si tot asa....chiar daca puneti un script de 1000 vizitatori si eu unul vad ca nu este niciun membru,3-4 mesaje scrise nu ma atrage,cred ca sunt multi care vor activitate si originalitate nu minciuni.
:pro: Îmi place ideea
Ba oamenilor , băiatul a spus ca depinde de părerea fiecăruia .
Ba oamenilor , băiatul a spus ca depinde de părerea fiecăruia .
Eu sunt contra acestei propuneri deoarece poate induce in eroare multi alti administratori de forumuri sau chiar membri. De multe ori cand faci parteneriat cu cineva se vor uita la numarul de membri iar daca tu ai boti ei o sa creada ca ai membri ceea ce nu e corect, plus ca pentru membri trebuie sa muncesti. Nu o sa atragi mai multi membri daca acolo jos scrie 1000 utilizatori, o sa atragi mai multi membri daca au nevoie de contentul tau de pe forum, daca faci un forum gol normal ca nu o sa vina nimeni sa se uite la el. De exemplu daca pui lucruri folositoare gen tutoriale o sa vina.
Contra, botii ar putea sparge forumuri
Poate un robotel care ar da PM celor noi cu Welcome ar fii bine
Poate un robotel care ar da PM celor noi cu Welcome ar fii bine
Contra .. De ce ai face asta ? Doar ca sa te lauzi la alti ca ai boti pe forum si ca e gol forumul ..mai bine 5-6 membri si activi decat 10000 de boti si nimic..
Eu sunt PRO , depinde de fondatorul forumului dacă dorește , eu as vrea sa pun 6 boti vizitatori , mai mulți nu , sa atrag lumea , dece nu??
CONTRA! ce facem, legalizam inselatoria, ne furam singuri caciula? Lasati mentalitatea asta si daca vreti activitate, concurenta, MUNCA!
Sugestie mai veche de un an, închisă și arhivată.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii vechi - arhivate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum