Propunere:Tema lunii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
Propunere:Tema lunii
Salutare tuturor,
M-am gandit ca ar fi interesant sa avem pe forumul de suport un concurs "Tema lunii". Mai multi membri isi vor prezenta temele si vor fi alesi 3 castigatori. Castigatorii ar trebui sa primeasca ca premiu credite pentru forumurile lor.
M-am gandit ca ar fi interesant sa avem pe forumul de suport un concurs "Tema lunii". Mai multi membri isi vor prezenta temele si vor fi alesi 3 castigatori. Castigatorii ar trebui sa primeasca ca premiu credite pentru forumurile lor.
Vizitator- Vizitator
Re: Propunere:Tema lunii
Am votat Da, dar nu cred ca ar fii bine ca premiu sa fie credite, mai bine reclama adresa forumului pe forumul de support.
Daca ar fii cu credite zic ca nu multi vor castiga concursul pentru ca nu sunt multi care stiu sa lucreze pe platforma aceasta.
Daca ar fii cu credite zic ca nu multi vor castiga concursul pentru ca nu sunt multi care stiu sa lucreze pe platforma aceasta.
@Ryno, ms pt vot. Eu prefer creditele, dar merge si reclama. Exista destul de multi care stiu sa lucreze pe aceasta platforma(de exemplu eu ).
Vizitator- Vizitator
Eu nu cred ca sunt mulți, stiu ca tu știi sa lucrezi , care stiu sa lucreze sunt cei care au fost in staff si cativa stiu sa lucreze si nu au fost in echipa ) Singuru pe care stiu ca lucreaza bine este mr.franta,Andre34 si nu a fost in echipa.
Contra, vor fi mesaje de tip spam în acel topic. Nu sunt de acord cu aceasta propunere. În plus sunt mult mai multi membri a acestei platforme care lucrează mai bine decât Andrei34 și mr franta. Mr frântă lucrează bine însă nu are destul timp și cunoștințe pentru a pune în practica ideile lui.
Bună ziua,
Eu sunt de părere că e inutil acest concurs. Îmi aduc foarte bine aminte că am avut un concurs numit „Forumul lunii” și că rezultatul a fost lipsa de interes din partea utilizatorilor. Ce rost ar mai avea să facem ceva asemănător? Oricum ar fi reconstruit rezultatul o să fie același, adică lipsă de interes.
=> Propunere respinsă și arhivată.
Eu sunt de părere că e inutil acest concurs. Îmi aduc foarte bine aminte că am avut un concurs numit „Forumul lunii” și că rezultatul a fost lipsa de interes din partea utilizatorilor. Ce rost ar mai avea să facem ceva asemănător? Oricum ar fi reconstruit rezultatul o să fie același, adică lipsă de interes.
=> Propunere respinsă și arhivată.
Subiecte similare
» [Propunere] Tema Noua
» Propunere adaugare tema IPB
» Adaugare concurs "Membrul lunii"
» Inscrieri Forumul Lunii 2#2
» Inscrieri Forumul Lunii 2#1
» Propunere adaugare tema IPB
» Adaugare concurs "Membrul lunii"
» Inscrieri Forumul Lunii 2#2
» Inscrieri Forumul Lunii 2#1
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum