[Propunere] Tema Noua
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord cu aceasta propunere?
[Propunere] Tema Noua
Propun sa se adauge tema "Cynthia" pe Hitskin, este o tema pentru versiunea phpBB3.
Este o tema buna si frumoasa, sa ma exprim asa. +Ca nu ar mai strica o tema noua/actualizare, sunt sigur ca multora o sa le placa.Tema no contine errori/bug-uri, este o tema "asortata" si bine pusa la punct,Se poate mari/modifica, in functie de alegerea respectivului.
*** imagine elimianta
Este o tema buna si frumoasa, sa ma exprim asa. +Ca nu ar mai strica o tema noua/actualizare, sunt sigur ca multora o sa le placa.Tema no contine errori/bug-uri, este o tema "asortata" si bine pusa la punct,Se poate mari/modifica, in functie de alegerea respectivului.
*** imagine elimianta
Re: [Propunere] Tema Noua
Contra, nu mai sunt oameni care sa faca o tema buna, fara buguri, si cu coduri cat de cat intresante !
Tema a fost testata de mine, daca are vreo problema cer banarea mea pe forumul asta permanenta!
Tema nu are absolut nici o eroare.
Tema nu are absolut nici o eroare.
De acord,intradevar e o tema buna si frumoasa,mr franta daca e frumoasa nu inseamna ca e bugata!
Acea tema este facuta pentru platforma phpBB3, nu pentru versiunea phpBB3 a ForumGratuit. Cu alte cuvinte, nu poate fi adaugata pe HitSkin.
Vizitator- Vizitator
Nu orice fel de temă poate fi adăugată pe Hitskin. Pe diferite forumuri poți găsi alte teme personale, cât și adaptate de către utilizatorii acestei platforme.
Totodată, de ce versiune dorești să fie tema? O pot adapta eu, și o voi posta gratuita.
Totodată, de ce versiune dorești să fie tema? O pot adapta eu, și o voi posta gratuita.
Vizitator- Vizitator
Nu are releveanta, totusi daca s-ar putea Invision, sau cum spui tu ca ar fi mai OK.
Daca tu spui ca o poti adapta, eu iti multumesc frumos.
Daca tu spui ca o poti adapta, eu iti multumesc frumos.
Tema aceasta poate fi editată+adaptata forumgratuit si pusa pe hitskin de catre tine daca ai putine cunostinte in limbajele de programare.
Eu am votat da, deoarece mai sunt inca persoane care pot adapta teme sau crea teme. Fiecare dintre noi incearca sa puna o tema cat mai buna, dar nu toata lumea cunoaste foarte bine limbajele acestea.
De exemplu mai exista persoane care pot ca de exemplu: Zeus, Kames, etc.
De exemplu mai exista persoane care pot ca de exemplu: Zeus, Kames, etc.
Up! Zeus/Zachary
UP! UP !
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum