Tema noua
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Tema noua
Salut, as dori sa imi creez si eu o tema speciala pentru forumul meu si vreau sa stiu care ar fii cei mai importanti pasi, trucuri,etc,etc. De unde pot face asta? De unde pot adăuga stil forumului meu?; As dori sa stiu de exemplu cum pot afla dimensiunile oricarei imagini (ex: vreau sa stiu ce dimensiuni are un buton sau un rank pentru a face unul cu acele dimensiuni.)
Astept raspunsurile voastre.
Astept raspunsurile voastre.
Ultima editare efectuata de catre Mark D. in Sam Feb 22, 2014 12:47 pm, editata de 1 ori
Re: Tema noua
Salut ,
Daca vrei iti poti creea tu tema ta proprie , iar sa iti creem noi o tema doar pentru tine nu putem...defapt putem dar nu cred ca o tema se creeaza unadoua .
Daca vrei iti poti creea tu tema ta proprie , iar sa iti creem noi o tema doar pentru tine nu putem...defapt putem dar nu cred ca o tema se creeaza unadoua .
FaNnaTyk [;x] a scris:Salut ,
Nici nu am spus ca vreau sa imi creati o tema. Citeste atent
Am cerut sfaturi in legatura cu, cum sa imi creez eu o tema
Scuze vina mea , cel mai usor e sa iei o tema de pe HitSkin si sa o prelucrezi cum vrei tu
FaNnaTyk [;x] a scris:Scuze vina mea , cel mai usor e sa iei o tema de pe HitSkin si sa o prelucrezi cum vrei tu
Exact asta intreb, cum sa o prelucrez? De unde? Cum?
Pai trebuie sa te pricepi putin in scripting ca sa creezi o tema frumoasa, aici ai 2 variante: ori iei o tema si o modifici ori iei tema originala si o faci de la 0.
Ca sa o modifici iti trebuie coduri CSS care se gasesc oriunde pe forumul acesta.
Ca sa o modifici iti trebuie coduri CSS care se gasesc oriunde pe forumul acesta.
Avand in vedere faptul ca subiectul a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum