Permisiunea de a da warn moderatorului!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Permisiunea de a da warn moderatorului!
Buna ziu am o intrebare,pe siteul meu am gradele de membru,helper,vip,staff,manager,moderator si administrator ,cum sa dau doar moderatorului permisiunea de a da warn adica sa se duca in profil si sa scoata warnul doar el si administratorul sa poata face asta?
Re: Permisiunea de a da warn moderatorului!
Citeste cu atentie acest subiect: https://help.forumgratuit.ro/t510-permisiuni . Repet, cu atentie.
Nu prea ati inteles ce vreau eu,daca fac asa cum e acolo si helperii si stfful si toti o sa poata sa dea warn si sa il scoata ca ei sunt moderatori tot pe cateva forumuri si daca au moderatori macar pe un forum si helperul,stafull,vipul.designerul si managerul tot pot da warn dar eu vreau doar ca moderatorul sa poata da adica sa poata edita la ceilalti utilizatori profilul cu warn!
Ma ajuta cineva va rog?
Salut, alfacraft
Din pacate, nu poti face asta pe forumgratuit. Poti face o sugestie in acest sens in sectiunea speciala.
Din pacate, nu poti face asta pe forumgratuit. Poti face o sugestie in acest sens in sectiunea speciala.
Vizitator- Vizitator
Buna ziua, Ne pare rau, dar acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit. Puteti insa face o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata sugestiilor pentru forumurile dumneavoastra. =>Topic blocat |
Subiecte similare
» din: Permisiunea de a da warn!
» Permisiunea de a da warn!
» permisiunea de a modifica bara warn
» Ascunderea moderatorului
» Uneltele moderatorului
» Permisiunea de a da warn!
» permisiunea de a modifica bara warn
» Ascunderea moderatorului
» Uneltele moderatorului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum