Uneltele moderatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Uneltele moderatorului Empty Uneltele moderatorului

Mesaj Scris de Admin la data de Lun 7 Ian 2008 - 10:49

Uneltele moderatorului

Un mic ghid pentru folosirea "Uneltelor moderatorului" (panoul moderatorului).
Aceste opţiuni vor apărea numai daca acel membru este moderator.

Opţiuni:

- Şterge acest subiect:

Pentru a şterge un subiect (topic) puteţi folosi fie butoanele din meniul "uneltele moderatorului", fie butonul direct care se afla in partea de jos, sub fiecare topic.
Veţi fi întrebat daca doriţi sa confirmaţi ştergea. Aceasta opţiune va şterge toate mesajele din acel subiect si va scădea numărul de mesaje in profilul membrilor care au scris in acel subiect;


- Trimite la coşul de gunoi:

Pentru aceasta opţiune trebuie sa va alegeţi un forum cu rolul de coş de gunoi. Ca sa faceţi acest lucru vizitaţi:
Panoul de administrare => General => Configurare => Configurare. Căutaţi opţiunea "Cos de gunoi" si alegeţi-va de acolo forumul dorit.

Pentru a trimite un subiect la coşul de gunoi puteţi fie folosi meniul "uneltele moderatorului", fie butonul direct care se afla in partea de jos, sub fiecare topic.
Când trimiteţi un subiect la coşul de gunoi înseamnă ca acest subiect este scos din forum si apare in topicul "Cos de gunoi". Reţineţi ca aceasta opţiune nu şterge definitiv acel topic (doar îl muta);


- Muta acest subiect:

Pentru a muta un subiect in alt forum/categorie fie folosiţi meniul "uneltele moderatorului", fie butonul direct care se afla in partea de jos, sub fiecare topic.
Selectaţi noua locatie si veţi mai fi întrebat daca doriţi sa "Păstraţi o copie a subiectului in vechiul forum". Opţiunea "Păstrează o copie a subiectului in vechiul forum" va lăsa o copie a subiectului in locul unde s-a aflat iniţial dar când un membru va da click pe acesta, va fi redirecţionat către locul unde a fost mutat subiectul;


- Blochează acest subiect:

Pentru a închide un subiect fie selectaţi aceasta opţiune din meniul "uneltele moderatorului", fie din butonul direct de la baza topicului.
Membrii nu vor mai putea sa sa posteze in acel subiect, dar membrii cu drepturi de moderare vor putea posta in continuare. Pentru a debloca un subiect apăsaţi pe butonul "deblochează acest subiect" fie din meniul "uneltele moderatorului", fie din butonul de sub acest meniu;


- Împarte acest subiect:

Puteţi folosi aceasta opţiune fie din meniul "uneltele moderatorului", fie din butonul de la baza topicului. Va fi creat un nou subiect, continind mesajele despartite din vechiul subiect. Trebuie sa introduceţi un nou titlu de subiect si un forum unde sa fie mutate mesajele.
In dreptul fiecarui mesaj din topic aveti cite o caseta care poate fi bifata. Aveţi doua opţiuni:
- "împarte mesajele selectate" - va crea noul topic doar din mesajele in dreptul carora ati bifat caseta de selectare
- "împarte începând cu mesajele selectate" - veti bifa doar primul mesaj din noul topic. Subiectul actual va fi despartit in doua, mesajele anterioare mesajului bifat vor ramine in vechiul topic, iar restul mesajelor, incepind cu cel bifat, for forma un nou topic.


- Fuzionaţi (uniti) subiectele:

Pentru a accesa aceasta opţiune puteţi folosi fie meniul "uneltele moderatorului", fie butonul de sub acest meniu.
In următoarea pagina va apărea lista de subiecte din forumul in care va aflati, dar puteti alege si ind alt forum, folosind lista derulanta alaturata. Bifati subiectul destiantie si apăsaţi pe butonul "selectează". In pagina următoare va apare din nou titlul subiectului ales si titlul subiectului cu care va fi fuzionat. Click pe "Trimite".
in imagini:

Panoul moderatorului:

- Link spre panoul moderatorului:

Panoul moderatorului este un panou dedicat moderatorilor pentru ca acestia sa poata gestiona mai usor multiple topic-uri. Folosind acest link, veti putea modera mai multe topic-uri in acelasi timp, fara a aplica actiunea pentru fiecare topic in parte. Mai jos aveti si o imagine explicativa:

Uneltele moderatorului 5769130127


- Optiunile de moderare din panoul moderatorului:

In mare parte acestea au fost prezentate mai sus, insa pe langa faptul ca puteti muta, bloca sau sterge un topic, panoul moderatorului va pune la dispozitie si niste optiuni suplimentare si anume: Post-it, Anunt, Normal. Puteti marca un subiect ca fiind "Anunt" sau "Post-it" etc sau transforma un topic special intr-un topic normal. Mai jos aveti si o imagine orientativa:

Uneltele moderatorului 0357838404

Tutorial scris de catre zinex, tradus in limba romana de catre Luky
Ultima actualizare - 13.12.2013~Ina

Copyright ˆForumgratuit.ro Nicio parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Admin

Admin
Administrator
Administrator

Mesaje : 889
Data înscrierii : 14/12/2007
Multumiri : 18
Niciun avertisment

https://help.forumgratuit.ro
Admin a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum