Datul si scoaterea warnurilor!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Datul si scoaterea warnurilor!
- versiunea forumului:phpBB2
- o captura de ecran cu problema dvs.:Nu e necesara poza
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;Da am
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Mozila
- problema:Pai am o intrebare,ulterior am adaugat pe forumul meu un sistem de warn adica eu ma duc in profil si acolo dau warn jucatorului dar am o problema cum sa nu le dau jucatorilor voie sa isi scoata warnul adica daca eu le dau 1 warn ei se duc in profil si il scot cum sa fac ca ei s nu mai poata face asta?
- o captura de ecran cu problema dvs.:Nu e necesara poza
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu);Sunt fondatorul
- daca aveti sau nu template-uri modificate;Da am
- daca aveti sau nu CSS personalizat;Nu
- browserul folosit:Mozila
- problema:Pai am o intrebare,ulterior am adaugat pe forumul meu un sistem de warn adica eu ma duc in profil si acolo dau warn jucatorului dar am o problema cum sa nu le dau jucatorilor voie sa isi scoata warnul adica daca eu le dau 1 warn ei se duc in profil si il scot cum sa fac ca ei s nu mai poata face asta?
Ultima editare efectuata de catre alfacraft in Sam Sept 05, 2015 10:15 pm, editata de 1 ori
Re: Datul si scoaterea warnurilor!
Bună seara,
Dacă ați urmat acest tutorial, modificați în câmpul efectuat, următoarea opțiune: Cine poate modifica valoarea continutului => Setați "Administrator/Moderator".
Dacă ați urmat acest tutorial, modificați în câmpul efectuat, următoarea opțiune: Cine poate modifica valoarea continutului => Setați "Administrator/Moderator".
Ultima editare efectuata de catre Raykim in Sam Sept 05, 2015 9:57 pm, editata de 1 ori
Am urmat tutorialul dar tot ei pot sa isi scoata warnul!
alfacraft a scris:Am urmat tutorialul dar tot ei pot sa isi scoata warnul!
Mesajul meu l-ați citit în întregime ? Cu siguranță, dacă ați fi urmat pașii precizați în mesajul anterior ați fi rezolvat demult problema.Raykim a scris:Modificați în câmpul efectuat, următoarea opțiune: Cine poate modifica valoarea continutului => Setați "Administrator/Moderator".
Ultima editare efectuata de catre Raykim in Sam Sept 05, 2015 9:57 pm, editata de 1 ori
Va multumesc de ajutor dar se pare ca era greseala mea,siteul pe care eu am facut testul se pare ca era inregistrat in grupul de moderatori!
Avand in vedere ca acest subiect a fost marcat ca fiind "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva. => Topic rezolvat |
Subiecte similare
» scoaterea numelui
» Scoaterea unui cod.
» scoaterea emailului?
» Scoaterea punctelor
» Scoaterea linkurilor ilegala ?
» Scoaterea unui cod.
» scoaterea emailului?
» Scoaterea punctelor
» Scoaterea linkurilor ilegala ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum