Scoaterea linkurilor ilegala ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Scoaterea linkurilor ilegala ?
Buna ziua, am si eu o intrebare in legatura cu linkurile din footer Forum gratuit Phppb etc...
Avem voie sa le scoatem, fara sa cumparam ... ?
Pentru ca am vazut la cateva forumuri ca nu le mai au si cumparate nu sunt deorece nu are nici Semnaleaza un abuz !
Daca avem dreptul sau nu va rog sa lasati un mesaj
Avem voie sa le scoatem, fara sa cumparam ... ?
Pentru ca am vazut la cateva forumuri ca nu le mai au si cumparate nu sunt deorece nu are nici Semnaleaza un abuz !
Daca avem dreptul sau nu va rog sa lasati un mesaj
Re: Scoaterea linkurilor ilegala ?
Nu nu ai dreptul de a face asa ceva.
1)M-ai facut curios si m-am uitat su eu in overall_footer.Nu am vazut nimic care sa aiba legatura cu acele linkuri.
2)este ilegal.
3)Poate ai vazut forumuri pe hotul phbb(ele nu au toate linkurile alea)
4)Oricum e mai bun F.G(Chiar te deranjeaza asa acele linkuri?)
2)este ilegal.
3)Poate ai vazut forumuri pe hotul phbb(ele nu au toate linkurile alea)
4)Oricum e mai bun F.G(Chiar te deranjeaza asa acele linkuri?)
Nu, forumul respectiv era pe platforma forumgratuit ... si linkurile erau scoase, exista chiar si un tutorial cum sa le scoti pe sters ... deci
Am cercetat sters pana la cel mai mic tutorial.Ma indoiesc ...ca ai vazut asa ceva.Te rog sa imi dai prin MP sa vad si eu linkul cu acel tutorial
Nu prea cred, cauta asa : Editarea footer-ului in phpbb3 si o sa gesesti, dar raspunsul tot nu l-am primit, este intezis pana la urma ? si dece alte forumuri nu le au !
Da este interzis.
Pai daca este ilegal/interzis dece unele forumuri incalca aceasta regula si nu se ia nicio masura ? Am trimis MP lui Ina acum ceva vreme si vad ca nu s-au luat masuri cu forumul respectiv.
Rocko, nu este permisa eliminarea acelor link-uri. S-a discutat asta de cateva sute de ori cred si inca se mai discuta zilnic o problema de acest gen.
Repet: NU este permisa eliminarea acelor link-uri decat cu plata prin credite.
Black Fire si Rocko: Ati primit warn pentru spam. Este interzis, conform regulamentului, sa faceti publicitate unui forum, chiar daca apartine de forumgratuit.ro.
Masuri se iau, nu scapa nimeni. Rabdare solicitam doar.
Ati rezolvat problema? Pot inchide subiectul?
Repet: NU este permisa eliminarea acelor link-uri decat cu plata prin credite.
Black Fire si Rocko: Ati primit warn pentru spam. Este interzis, conform regulamentului, sa faceti publicitate unui forum, chiar daca apartine de forumgratuit.ro.
Masuri se iau, nu scapa nimeni. Rabdare solicitam doar.
Ati rezolvat problema? Pot inchide subiectul?
Intr-un fel am rezolcvat problema, dar ce reclama am facut ? Am spus un nume nu am dat link sau altceva si am zis Fg, chiar daca putea sa insemne si forum gratuit ...
Am platit si le-am scos dar nu mi se pare corect deorece alte forumuri nu le au chiar daca nu au platit, eu am platit repet si imi apare Phpbb ... iar la ei nu apare nimic ...
Am platit si le-am scos dar nu mi se pare corect deorece alte forumuri nu le au chiar daca nu au platit, eu am platit repet si imi apare Phpbb ... iar la ei nu apare nimic ...
Rocko, daca ati platit e ok. Cei ce le scot in mod abuziv se vor trezi cu forumurile sterse, asa cum au patit si altii ca ei.
Reclama s-a facut prin scrierea numelui. Tot spam se numeste. Iar explicatia cu provenienta "FG" nu tine...
Reclama s-a facut prin scrierea numelui. Tot spam se numeste. Iar explicatia cu provenienta "FG" nu tine...
Subiecte similare
» tema legala sau ilegala
» Cum schimb iconul linkurilor
» Cum modific culoarea linkurilor de la categorii
» Modificarea linkurilor din subsolul pagini
» culoare linkurilor a meniului de navigare
» Cum schimb iconul linkurilor
» Cum modific culoarea linkurilor de la categorii
» Modificarea linkurilor din subsolul pagini
» culoare linkurilor a meniului de navigare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum