Moderatorii nu pot da warn
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Moderatorii nu pot da warn
Rezumarea primului mesaj :
Salut,
Dupa cum spune si titlul moderatorii nu pot da warn la utilizatori desi am facut toate setarile.
Salut,
Dupa cum spune si titlul moderatorii nu pot da warn la utilizatori desi am facut toate setarile.
Re: Moderatorii nu pot da warn
Hmm...problema este de la grupul Moderatori. Cum ai creat grupul? Ce permisiuni are grupul? Cum ai setat permisiunile?
Problema nu este doar la Moderatori. Si la Administratoi e la fel. Nici eu nu pot modifica profilele decat folosind PA...
Incearca sa revii la profilul standard...elimina codurile adaugate, sa vedem daca isi revine.
Eu au profilul stil IPB si nu as vrea sa revin la forma de baza, e evidenta ca daca sterg tot si revin la forma initiala o sa-mi mearga sa modific. Problema cred ca este la sistemul IPB, de aceea va cer ajutorul...
Nu avem cum sa intervenim in codurile pe care le ai deja pe forum. Trebuie sa intelegeti ca in clipa in care alegeti sa adaugati anumite coduri sunt si riscuri aferente.
Pai sunt alte forumuri cu aspect IPB ca al meu si se poate modifica profilul. La mine nu pot sa-mi dau seama ce are
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit. => Topic trimis in cosul de gunoi |
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» din: Moderatorii nu pot da warn
» Moderatorii forumului
» Moderatorii pot accesa PA ? [R]
» Cum fac ca moderatorii sa doneze puncte?
» Cum sa fac sa nu mai vada moderatorii ip-ul membrilor ?
» Moderatorii forumului
» Moderatorii pot accesa PA ? [R]
» Cum fac ca moderatorii sa doneze puncte?
» Cum sa fac sa nu mai vada moderatorii ip-ul membrilor ?
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum