Moderatorii pot accesa PA ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Moderatorii pot accesa PA ? [R]
am si eu o intrebare daca fac pe cineva moderator are acces in panoul de admin?
sau tre sa il fac admin?
sal
sau tre sa il fac admin?
sal
Ultima editare efectuata de catre sssssssssssss in Sam Noi 01, 2008 11:54 am, editata de 1 ori
sssssssssssss- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 31/10/2008
Mulțumiri : 0
Re: Moderatorii pot accesa PA ? [R]
TITLU ???
Vizitato- Vizitator
ce titlu?1960 a scris:TITLU ???
IDEM :
TITLU INCORECT
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (si nici un alt membru, deoarece va primi mustrare !) până când nu va schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Citiţi REGULAMENTUL INTERN forumgratuit.ro şi adăugirea cu privire la SCRIEREA CORECTĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ
=> Mustrare
De aceea nu iti raspunde nimeni.
- Cod:
Ce permisiuni se pot da unui moderator ?
TITLU INCORECT
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (si nici un alt membru, deoarece va primi mustrare !) până când nu va schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
Citiţi REGULAMENTUL INTERN forumgratuit.ro şi adăugirea cu privire la SCRIEREA CORECTĂ ÎN LIMBA ROMÂNĂ
=> Mustrare
De aceea nu iti raspunde nimeni.
Vizitato- Vizitator
gata titlu schimbat:d
Ca sa iti raspund la ce ai scris in deschidere :
Moderatorii nu pot accesa panoul de administrare.
Singurul ce poate intra in PA este fondatorul forumului.
Si cei pe care i-ati adaugat voi in acel grup.
Personal, nu recomand sa mai dai cuiva drept de administrare , vei avea neplaceri, la virsta voastra, conflictele sunt la ordinea zilei, si te vei trezi ca ai fost banat in propiul tau forum, sau ca nu mai poti intra cu parola , sau ...
Sper ca ai inteles.
EDIT :
Nu este nevoie sa ma anunti ca ai schimbat titlul, avind 2 ochi, sunt capabil sa vad acest lucru fara a fi avertizat.
am si eu o intrebare daca fac pe cineva moderator are acces in panoul de admin?
sau tre sa il fac admin?
sal
Moderatorii nu pot accesa panoul de administrare.
Singurul ce poate intra in PA este fondatorul forumului.
Si cei pe care i-ati adaugat voi in acel grup.
Personal, nu recomand sa mai dai cuiva drept de administrare , vei avea neplaceri, la virsta voastra, conflictele sunt la ordinea zilei, si te vei trezi ca ai fost banat in propiul tau forum, sau ca nu mai poti intra cu parola , sau ...
Sper ca ai inteles.
EDIT :
Nu este nevoie sa ma anunti ca ai schimbat titlul, avind 2 ochi, sunt capabil sa vad acest lucru fara a fi avertizat.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Nu imi pot accesa forumul
» Nu pot accesa forum.
» De ce nu mai pot accesa forumul?
» Nu-mi pot accesa forumul.
» Nu imi pot accesa forumul.
» Nu pot accesa forum.
» De ce nu mai pot accesa forumul?
» Nu-mi pot accesa forumul.
» Nu imi pot accesa forumul.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum