Nu ma pot loga pe forum!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu ma pot loga pe forum!
Eu sunt fondatorul forumului arenacs.tequilaforum.net
Site-ul meu ori a fost spart ori celalalt administrator a sters tot!
Adressa de mess a fost modificata si parola la fel.
Nu pot sa imi schimb parola prin email.
Ma puteti ajuta?
Site-ul meu ori a fost spart ori celalalt administrator a sters tot!
Adressa de mess a fost modificata si parola la fel.
Nu pot sa imi schimb parola prin email.
Ma puteti ajuta?
Ultima editare efectuata de catre Turbyn3 in Mar Iul 28, 2015 10:42 am, editata de 1 ori
Re: Nu ma pot loga pe forum!
Buna ziua, Titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind opţiunea de "Cautare". Va rog sa va schimbati titlul subiectului intr-unul legat de problema dumneavoastra - folositi butonul . Multumesc pentru intelegere! |
Re: Nu ma pot loga pe forum!
Am trimis PM
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» De ce imi apare eroarea asta la forum Ati fost exclus din acest forum
» Cum fac ca atunci cand dau click pe un forum/categorie sa fiu redirectionat la un site/forum?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum