Jocuri Video
Pagina 23 din 30 • Distribuiţi
Pagina 23 din 30 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 26 ... 30
Jocuri Video
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
In acest topic puteti discuta despre jocuri video.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Jocuri Video
Si eu eram dependent de jocurile multiplayer cum a zis si FastCode dar acum joc numai jocuri pe net!Si deja am găsit una care Imi place
Eu nu prea ma joc,mai mult stau pe pe PhotoShop,dar din cand in cand mai joc Counter-Strike.
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Jocuri, un capitol destul de mare in cazul meu, de la varsta de 7-8 ani, am inceput sa joc diferite jocuri gen Mario, si pe parcurs am evoluat si invatat sa joc tot felul de jocuri.
Anii acestia, am jucat: Shaiya, Aion, Need for Speed Undercover, Grand Theft Auto ( San Andreas si IV ), Assassin Creed, Fifa 2007-2012, si desi nu imi plac prea mult shooter-ele, am inceput sa joc Counter Strike, din simpla plictiseala, si am invatat sa joc chiar foarte bine, avand si un server ce a fost deschis timp de 2 ani si inchis din cauza problemelor serverului si a jucatorilor. Deci, nu pot spune ca am jucat toate jocurile, dar am jucat jocuri din toate domeniile, chiar daca nu erau specifice varstei mele, fiiind mult prea violente
Anii acestia, am jucat: Shaiya, Aion, Need for Speed Undercover, Grand Theft Auto ( San Andreas si IV ), Assassin Creed, Fifa 2007-2012, si desi nu imi plac prea mult shooter-ele, am inceput sa joc Counter Strike, din simpla plictiseala, si am invatat sa joc chiar foarte bine, avand si un server ce a fost deschis timp de 2 ani si inchis din cauza problemelor serverului si a jucatorilor. Deci, nu pot spune ca am jucat toate jocurile, dar am jucat jocuri din toate domeniile, chiar daca nu erau specifice varstei mele, fiiind mult prea violente
Pai ,imi plac jocurile Multy Player ( Warcraft ,Counter strike ,SA:MP etc) dar se asemenea imi plac si jocurile single player (Darkness II , Battlefield 3 ,Skyrim ,GTA IV ,Portal 2,Prototype) si acuma astept Prototype 2 ,pe restu le-am terminat si nu mai au farmec acuma.
Metin2 e un joc prostesc, am jucat 1 an si m-am plictisit, mi-am facut server si tot m-am plictisit.
Va recomand GTA San Andreas MultiPlayer.
Va recomand GTA San Andreas MultiPlayer.
Eu nu joc CS nici Metin2 nu stiu sunt niste jocuri la care pierzi .. si te plictisesti mai frumos este MINECRAFT ! Vil recomand sa-l jucati
BMW M3 lam jucat mi se pare cat de cat ok,sal joci cu volan,dar e min si plictisitor.
Dar de PES 2013 ce parere aveti?
Dar de PES 2013 ce parere aveti?
CRAdy07- Membru nou
Data înscrierii : 30/12/2011
Mulțumiri : 0
Hmm, in ultimul an nu prea m-am jucat pe PC...
Ce jocuri am jucat si imi plac: NFS(toate), Counter Strike Source, Conter Strike Global Offesnive, GTA San Andreas, Call of Duty 2 (single player), Call of Duty Modern Warfare 2 (multiplayer)...ce sa mai zic, Modern Combat, Age of Empires(cele vechi, foarte vechi)!
Ce jocuri am jucat si imi plac: NFS(toate), Counter Strike Source, Conter Strike Global Offesnive, GTA San Andreas, Call of Duty 2 (single player), Call of Duty Modern Warfare 2 (multiplayer)...ce sa mai zic, Modern Combat, Age of Empires(cele vechi, foarte vechi)!
Ultima editare efectuata de catre Alexader in Mar Mai 21, 2013 9:24 pm, editata de 1 ori
Pagina 23 din 30 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 26 ... 30
Subiecte similare
» Jocuri in topic
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
» cum sam pun jocuri pe forum
» Cum pot sa imi adaug si eu jocuri
» jocuri pe forum
» Se poate sa pun jocuri pe forum?
Pagina 23 din 30