Filme
Pagina 8 din 18 • Distribuiţi
Pagina 8 din 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Filme
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Filme
Sirus, nu am văzut filmul Înger şi Demon..Dar mie îmi place New Moon şi Twilight..L'am văzut şi pe 2012..Este un film drăguţ, dar pe mine nu prea m'a impresionat..
BIG STAN !!! un super film despre bataie si puscarie;)
Cel mai realizat Film... (parerea mea) este Tupac Ressurection
Eu va recomand : Hannibal Rising si Norbit
Eu va propun District 9,este un fim in care extraterestrii s-au stabilit timp de 20 de anii in Johannesburg(South Africa)
fetelor, cand va aud cu twilight mi se face rau, ce va place asa mult de un vampir gay si iubita sa?
Pentru baieti va recomand filmul Fast&Furious 4 (ii place si lui Luky, are actorul principal,Brian,la avatar), e un super film pentru cei care iubesc actiunea si viteza
Pentru baieti va recomand filmul Fast&Furious 4 (ii place si lui Luky, are actorul principal,Brian,la avatar), e un super film pentru cei care iubesc actiunea si viteza
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Gusturile nu se discută !DarkStar a scris:fetelor, cand va aud cu twilight mi se face rau, ce va place asa mult de un vampir gay si iubita sa?
Ontopic: Dat fiind că sunt pasionat de filmele horror, recomand filmul Camera 1408 .
O scurtă descriere :
Mike Enslin vrea să demonstreze că nu există nimic dincolo de aici şi acum. Nu există viaţă după moarte... Nu există Dumnezeu... Nu există a doua şansă... Sau poate da?
Filmul Camera 1408 este adaptat după o nuvelă înspăimântătoare scrisă de maestrul suspansului, Stephen King. Renumitul romancier de horror-uri Mike Enslin (John Cusack) crede numai în ceea ce vede. Dar, după o serie de bestseller-uri care au discreditat evenimentele paranormale ce avuseseră loc în cele mai bântuite case şi în cimitirele din întreaga lume, el nu are nicio dovadă a vieţii de după moarte. Numai că rătăcirile după fantome ale lui Enslin din nopţile lungi şi singuratice sunt pe cale să se schimbe în momentul în care se cazează în Camera 1408 a renumitului hotel Dolphin, pentru ultimul lui proiect, "Zece nopţi în camerele de hotel bântuite". Fără să ţină seama de avertizările directorului hotelului (Samuel L. Jackson), autorul este prima persoană care se cazează în cameră care se zice că e bântuită, după ani întregi. Un alt bestseller pare a fi iminent, dar ca multe alte personaje ale lui Stephen King, mai întâi trebuie să treacă de la scepticism la credinţă adevărată şi să înfrunte demonii pentru a supravieţui acelei nopţi.
Trailerul poate fi vizionat prin accesarea următorului link : Click .
A vazut cineva Takken 2008 ? e super tare filmul , vi-l recomand
am jucat doar jocul, dar banuiesc cum e filmul
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
recomand: The Exorcist si Shutter 2004
Ionut™- Membru nou
Data înscrierii : 27/08/2010