Filme
Pagina 5 din 18 • Distribuiţi
Pagina 5 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Filme
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Filme
Din toate filmele pe care le-am vazut mi-au placut cel mai mult TWILIGHT si POVESTE DE CARTIER
Prison Break s-a terminat. Actorul din rolul principal am inteles ca a primit un premiu pentru prestatia din serial.
Ma tem ca parintii nu ar fi trebuit sa iti dea voie sa vezi acel film
Da, si mie imi plac Piratii
Prima parte e unul din filmele mele preferate.
Mai ales ca eroul principal e interpretat de Johnny Depp. O sa rideti dar mi-a trebuit cam mult timp pina sa-l recunosc atit de bine deghizat.
Si cam in acelasi ton, si cu acelasi actor: Charlie and the Chocolate Factory
Un adevarat maestru al deghizarii
Prima parte e unul din filmele mele preferate.
Mai ales ca eroul principal e interpretat de Johnny Depp. O sa rideti dar mi-a trebuit cam mult timp pina sa-l recunosc atit de bine deghizat.
Si cam in acelasi ton, si cu acelasi actor: Charlie and the Chocolate Factory
Un adevarat maestru al deghizarii
Ultima editare efectuata de catre leoiri23 in Mier Iul 22, 2009 2:33 pm, editata de 1 ori
noi am citi la engleza op arte di cartea "Charlie and the Chocolate Factory" =))
Vizitato- Vizitator
Filmul modifica putin cartea (la scenariu a contribuit insusi autorul cartii), fiind inlocuite personajele fantastice din carte cu niste pitici super haiosi.
Pagina 5 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Pagina 5 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum