Filme
Pagina 17 din 18 • Distribuiţi
Pagina 17 din 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Filme
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Filme
Iron Man 2 si multe alte filme ale genului SF.
Pai Scary Movie
Soon.
Vizitator- Vizitator
Salut,
cred ca mare parte dintre voi ati vizionat macar odata unul dintre filmele celor de la Fast and furious. Filmul Fast and Furious 7 va avea premiera in aprilie 2015, iar rolul jucat de Paul Walker (Brian O'conner) este jucat de Cody Walker fratele lui, conform Daily Mail.
cred ca mare parte dintre voi ati vizionat macar odata unul dintre filmele celor de la Fast and furious. Filmul Fast and Furious 7 va avea premiera in aprilie 2015, iar rolul jucat de Paul Walker (Brian O'conner) este jucat de Cody Walker fratele lui, conform Daily Mail.
Am vazut toata seria
Ultima editare efectuata de catre Kames in Mar Sept 29, 2015 9:09 pm, editata de 1 ori
Vizitator- Vizitator
Insidious: Chapter 3
Toata seria merita vazuta, mai ales daca este vizionat la cinema.
Toata seria merita vazuta, mai ales daca este vizionat la cinema.
Pai sincer nu am vazut filmul pare interesant chiar imi place, dar ascultam yiruma =))) troll oricum sper sa vad toate partile, daca mai traiesc pana atunci
Uitati-va la DeadPool este foarte tare
va recomand The Revenant.
Pagina 17 din 18 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Pagina 17 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum