Filme
Pagina 10 din 18 • Distribuiţi
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Filme
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Filme
Eu va recomand "Politist cu explozie intarziata From the files of police squad"(sunt mai multe episoade eu am ales cel care mi-a placut cel mai mult).Am ras de nu am mai putut.
Mie imi place un film foarte tare e comedie LIttle Man.
DarkStar, ai dreptate The expendables e tare cei mai buni actori..
Si imi mai place Limitless, e tare
Si imi mai place Limitless, e tare
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Ielex a scris:Fast and furious 5. Il recomand tuturor celor care iubesc masinile si viteza.
L-am vazut deja
E tare..
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
Filmul meu preferat e Autostrada 90.
Mia placut la nebunie acest film.
Mia placut la nebunie acest film.
Superb film merita sal vezi
Niste filme pe care vi le pot recomanda :
Inception
The Prestige
The Book of Eli
Piranha (asta daca nu te deranjeaza sangele si nu te sperie oameni mancati pe jumatate)
Inception
The Prestige
The Book of Eli
Piranha (asta daca nu te deranjeaza sangele si nu te sperie oameni mancati pe jumatate)
- Spoiler:
- The Prestige te lasa cu gura cascata la final.
Este un film care merita L-am vazut de cel putin cinci oriIelex a scris:Fast and furious 5. Il recomand tuturor celor care iubesc masinile si viteza.
Buna seara!
Daca doriti o recomandare si din partea mea va invit sa urmariti (daca nu ati facut-o deja) filmul Arthur. O comedie romantica as zice cu multe semnificatii si intelesuri din lumea reala.
Daca doriti o recomandare si din partea mea va invit sa urmariti (daca nu ati facut-o deja) filmul Arthur. O comedie romantica as zice cu multe semnificatii si intelesuri din lumea reala.
Pagina 10 din 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Pagina 10 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum