Filme
Pagina 15 din 18 • Distribuiţi
Pagina 15 din 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Filme
Rezumarea primului mesaj :
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
In acest topic puteti discuta despre filme.
Va rugam sa cititi regulile acestei sectiuni inainte de a scrie un mesaj aici pentru a evita orice incalcare a lor.
Acest topic este Subiect Unic ceea ce inseamna ca acesta este singurul subiect de acest gen permis pe acest forum. Indiferent de genul filmului, actori etc.
Alte topicuri pe aceasta tema vor fi inchise.
Ultima editare efectuata de catre Luky in Joi Dec 10, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Re: Filme
Eu iubesc filmele horror , tip documentar , gen “REC“ sau Grave Encounters (1&2). Desigur si clasicele , precum The Ring sau Masacrul din Texas.
In general iubesc comediile, thriller-urile si actiunea, dar nu poate sa lipseasca si filemele documentare din preferintele mele, atata timp cat sunt pasionat de cosmos, istorie si diferite alte stiinte.
Filmele mele preferate sunt, drama, comedia, romanta.
Inainte nu imi placeau mai deloc, dar acum, ma uit in fiecare zi la cate doua filme.
Filme preferate:
Safe Haven
Silver Linings Playbook
I Give It a Year
The Words
Crazy Stupid Love
The First Time
Friends with Benefits ( mi-a placut cel mai mult )
Inainte nu imi placeau mai deloc, dar acum, ma uit in fiecare zi la cate doua filme.
Filme preferate:
Safe Haven
Silver Linings Playbook
I Give It a Year
The Words
Crazy Stupid Love
The First Time
Friends with Benefits ( mi-a placut cel mai mult )
Genurile mele preferate sunt comediile, SF-urile si Horror
Si mi-am facut si un top 5:
1. The Avangers
2. Jason X
3. American Pie: Reunion
4. The Dark Knight Rises
5. Spring Breakers
Si mi-am facut si un top 5:
1. The Avangers
2. Jason X
3. American Pie: Reunion
4. The Dark Knight Rises
5. Spring Breakers
Str|ker- Membru Forumgratuit
Varsta : 27
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 28/07/2013
Mulțumiri : 0
Hauven , am văzut că este un film foarte bun REC tip horror , dar nu l-am văzut.
Dacă tot vrei ceva , încearcă The Human Centiped 1 şi 2 , fără bâză dar îţi sugerez să nu mănânâci foarte mult.
Încearcă şi The Exorcist toate seriile , A Serbian Film ( dacă ai caracter tare , ai grijă este puţin şi +18 ) , , A nightmare on elm street ( genială seria ) , The Blair Witch Project , Psycho
Hai să mai continumă cu seria " Nu poţi să dormi noaptea " :)uite aici câte ceva :
Silent Hill , The Grudge , Drag me tu hell
Nu sunt foarte pasionat de ele , mă speriam de moarte şi când mă uitam pe Discovery la Fenomene Stranii.
Dacă tot vrei ceva , încearcă The Human Centiped 1 şi 2 , fără bâză dar îţi sugerez să nu mănânâci foarte mult.
Încearcă şi The Exorcist toate seriile , A Serbian Film ( dacă ai caracter tare , ai grijă este puţin şi +18 ) , , A nightmare on elm street ( genială seria ) , The Blair Witch Project , Psycho
Hai să mai continumă cu seria " Nu poţi să dormi noaptea " :)uite aici câte ceva :
Silent Hill , The Grudge , Drag me tu hell
Nu sunt foarte pasionat de ele , mă speriam de moarte şi când mă uitam pe Discovery la Fenomene Stranii.
In special iubesc filmele horror, razboi, comediile si SF-urile.
Deci:
Horror: Mama, The Grudge, Los ojos de Julia, The Apparition. The Exorcist, Final Destination 5, Case 39, Casa familiei Winchester etc.
Razboi: Saving Private Rayen, The Pianist, La vite e Bella, War Horse, Braveheart, The Pacific 1,2,3,4,5,6, CasaBlanca, 300, Troy, The Great Dictator etc,etc.
Comedie: American Pie 1,2,3,4,5,6,7,8, Mamaia, Admission, As Good as It Gets, etc,etc.
SF: Pacific Rim, The Wolverine, Avatar, Inception, Lord Of The Rings, WALL-E, In Time, Real Steem etc,etc
Deci:
Horror: Mama, The Grudge, Los ojos de Julia, The Apparition. The Exorcist, Final Destination 5, Case 39, Casa familiei Winchester etc.
Razboi: Saving Private Rayen, The Pianist, La vite e Bella, War Horse, Braveheart, The Pacific 1,2,3,4,5,6, CasaBlanca, 300, Troy, The Great Dictator etc,etc.
Comedie: American Pie 1,2,3,4,5,6,7,8, Mamaia, Admission, As Good as It Gets, etc,etc.
SF: Pacific Rim, The Wolverine, Avatar, Inception, Lord Of The Rings, WALL-E, In Time, Real Steem etc,etc
@ Zain - Am sa incerc si acel "The Human Centiped".The Exorcist l-am vazut , Drag me to Hell , mi se parea acum 1-2 ani o comedie. . Da , este horror , dar nu atat cat imi trebuie mie!
Doamne , ce vremuri bune aveam cand ma uitam la fenomene stranii (acum 3-4 ani). Imi amintesc , ca la 22 incepeau , iar cand vroiam sa ma duc la baie , mereu simteam ca eram urmarit
Doamne , ce vremuri bune aveam cand ma uitam la fenomene stranii (acum 3-4 ani). Imi amintesc , ca la 22 incepeau , iar cand vroiam sa ma duc la baie , mereu simteam ca eram urmarit
Cateva filme recomandate de mine: Man of Steel - Eroul, Cercul de foc, The Snitch, Fast & Furious 6, Serialul The Walking Dead (Zombie), Scary Movie 5, Hansel & Gretel vanatorii de vanatoare, si lista poate continua...
Ce parere aveti despre trailerul 300 Rise of an Empire?
http://www.cinemagia.ro/trailer/300-rise-of-an-empire-8876/. Tin sa mentionez ca filmul apare deabia in 07.03.2014 deci nu va agitati prea tare .
http://www.cinemagia.ro/trailer/300-rise-of-an-empire-8876/. Tin sa mentionez ca filmul apare deabia in 07.03.2014 deci nu va agitati prea tare .
Da şi mie îmi place foarte mult 300 , mai ales comedia , nici acuma nu m-am săturat , de fiecare dată râd.
Pagina 15 din 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Pagina 15 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum