Rang pentru utilizatorii activi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Buna ziua, am creat un sondaj pe baza caruia vreau sa vad daca sunteti de acord cu propunerea mea.
Propunerea mea este urmatoarea: Sa fie creat un rang cu numele Activ sau Utilizatori activi care sa primeasca rangul activ doar membrilor care activeaza in sectiunea de suport si doar membrilor acelora care merita sa primeasca acest rang. Acesta este rangul: . Astept raspunsurile dumneavoastra.
Propunerea mea este urmatoarea: Sa fie creat un rang cu numele Activ sau Utilizatori activi care sa primeasca rangul activ doar membrilor care activeaza in sectiunea de suport si doar membrilor acelora care merita sa primeasca acest rang. Acesta este rangul: . Astept raspunsurile dumneavoastra.
Re: Rang pentru utilizatorii activi
Există deja un astfel de rang care poartă numele de " Contruibuitor". De ce am mai adăuga unul asemănător?
Pai eu zic doar pentru utilizatorii activi adica pe langa cei contribuitori de exemplu cei contribuitori pot deveni un rang mai mare dar acest rang sa fie doar un rang stabil pentru utilizatorii activi.
Pe langa cel de contribuitor,ar merge bine si cel activ.Keir a scris:Există deja un astfel de rang care poartă numele de " Contruibuitor". De ce am mai adăuga unul asemănător?
Votez: "DA".
Puma'- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Data înscrierii : 25/05/2012
Mulțumiri : 0
Suna interesant votez da.
Salutare ,
Cum a spun şi Keir , acest rang nu prea îşi are rostul pentru că există deja gradul de Contribuitor.
Cum a spun şi Keir , acest rang nu prea îşi are rostul pentru că există deja gradul de Contribuitor.
Nu vad rostul acestui rang.Am votat NU !
Chiar nu isi are rostul un alt rang asemanator Am votat NU.
Buna seara,
Cum bine spunea si Keir, avem rangul de Contribuitor ( contribuitor = membru activ care "contribuie" la dezvoltarea forumului) .
PS: Daca ai peste 50 de mesaje si dai click pe butonul Grupuri vei vedea ca deja faci parte din grupul "Membri activi".
Asadar, practic, deja este implementata sugestia.
Cum bine spunea si Keir, avem rangul de Contribuitor ( contribuitor = membru activ care "contribuie" la dezvoltarea forumului) .
PS: Daca ai peste 50 de mesaje si dai click pe butonul Grupuri vei vedea ca deja faci parte din grupul "Membri activi".
Asadar, practic, deja este implementata sugestia.
Vexx- Membru activ
Varsta : 27
Data înscrierii : 20/04/2012
Mulțumiri : 4
Acest rang este de pus pe acest forum, cu numele de Contribuitor am votat Nu
Chelios!, sinteti clona utilizatorului -> robertFX. Acest cont va fi exclus. Va rog sa reveniti pe contul de baza. Multumesc!
Am votat NU, exista deja acest rang.
Pagnel- Membru Forumgratuit
Localizare : Ramnicu Valcea
Data înscrierii : 08/11/2011
Mulțumiri : 0
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac intr-un chenar sa se vada subiectele recente si utilizatorii activi
» Script pentru utilizatorii banati
» codul pentru a arata utilizatorii online pe forum
» Cum fac rang pentru cei banati?
» Am nevoie de un script pentru rang
» Script pentru utilizatorii banati
» codul pentru a arata utilizatorii online pe forum
» Cum fac rang pentru cei banati?
» Am nevoie de un script pentru rang
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum