Nu se vad butoanele "Previzualizeaza" si "Trimiteti"
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu se vad butoanele "Previzualizeaza" si "Trimiteti"
Dupa cum spune si titlul, nu imi apar butoanele "previzualizeaza" si butonul de "trimiteti"
Dovada:
Ma puteti ajuta va rog?
Dovada:
Ma puteti ajuta va rog?
Re: Nu se vad butoanele "Previzualizeaza" si "Trimiteti"
Cauta in Css - Verifica toate imaginile si vezi care nu merg de acolo e
Buna seara,
Folosind cautarea in forum am dat peste o problema similara:
https://help.forumgratuit.ro/t47346-bug-la-butoane-trimite-si-previzualizare?highlight=previzualizare
Pe viitor va recomand sa folositi cautarea in forum, nu de alta dar economisiti foarte mult timp.
Folosind cautarea in forum am dat peste o problema similara:
https://help.forumgratuit.ro/t47346-bug-la-butoane-trimite-si-previzualizare?highlight=previzualizare
Pe viitor va recomand sa folositi cautarea in forum, nu de alta dar economisiti foarte mult timp.
=> Problema rezolvata |
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Butoanele Previzualizeaza si Trimiteti nu sunt centrate
» Au disparut butoanele Trimite si Previzualizeaza
» Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
» Efect hover pe "Previzualizeaza" si "Trimite"
» cum pot pune o imagine/text sub avatar pe care sa scrie Trimiteti mesaj privat
» Au disparut butoanele Trimite si Previzualizeaza
» Cum imi fac butoanele sa intre un pic inauntru atunci cand vreau sa le apas?Adica butoanele din bara de navigare.
» Efect hover pe "Previzualizeaza" si "Trimite"
» cum pot pune o imagine/text sub avatar pe care sa scrie Trimiteti mesaj privat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum