Cum fac să schimb user-link?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac să schimb user-link?
Salut..
Aș vrea vă rog un sistem , în care poți să-ți personalizezi link-ul de la profilul tău.
VERSIUNE : PunBB
Aș vrea vă rog un sistem , în care poți să-ți personalizezi link-ul de la profilul tău.
VERSIUNE : PunBB
Re: Cum fac să schimb user-link?
Nimeni ?
Buna dimineata, Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul . Mulţumesc pentru înţelegere! |
Puteți să fiți mai explicit? Un exemplu, ca să înțelegem mai bine?
Vizitator- Vizitator
Cosmin a scris:
Buna dimineata,
Va rugam sa readuceti in atentie intrebarea dumneavoastra doar daca au trecut cel putin 24 de ore fara sa primiti un raspuns. Pentru actualizarea mesajului anterior puteti folosi butonul .
Mulţumesc pentru înţelegere!
Puteți să fiți mai explicit? Un exemplu, ca să înțelegem mai bine?
De exemplu, pe forumul meu este la link-ul cuiva la profil începe cu „u” și apoi un număr.
Mă refeream să-mi dați un sistem ca să se poată edita acel link , de exemplu:
www.help.forumgratuit/georgepana2
Și să ducă la profilul său.
Buna ziua, Ne pare rau, dar acest lucru nu este posibil momentan pe Forumgratuit. Puteti insa face o sugestie in acest sens in sectiunea dedicata sugestiilor pentru forumurile dumneavoastra. =>Topic blocat |
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Link user in topic [BBCode]
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» Cum schimb un link din footer?
» Cum schimb link-ul forumului?
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
» Sunt consecinte daca schimb imi schimb emailul fiind fondator ?
» Cum schimb un link din footer?
» Cum schimb link-ul forumului?
» Cum pot sa schimb culoarea unui membru [exact cum ii schimb nick-ul] Sa fie o culoare aleasa de el..
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum