Optiuni suplimentare pentru sondaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Va place ideea? Credeti ca puteti face o astfel de optiune?
Optiuni suplimentare pentru sondaje
Ce spuneti despre posibilitatea ca administratorii si moderatorii sa poata sa vada cu ce optiune a votat un utilizator al forulului respectin intr-un sondaj... este buna ideea?
Vlad-007- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 12/09/2009
Mulțumiri : 0
Re: Optiuni suplimentare pentru sondaje
Majoritatea forumurilor au functia asta
Vlad-007- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 12/09/2009
Administratorii care au un forum(FG), din cate stiu eu, pot sa vada cine a votat in sondajul respectiv dar nu si ce au votat! Dupa cum am spus mai sus: "Putina confidentialitate..."
Da intr-adevar "Putina confidentialitate" si nu mi se pare practic sa stii ce a votat fiecare. Si in plus se pot crea atatea conflicte pe tema asta
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Imi cer scuze, dar in Romania exista legea confidentilitatii.
*** Topic blocat temporar
*** Topic blocat temporar
Sugestia este in mare masura similara cu alte doua sugestii deja existente la data la care a fost deschisa:
https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/optiune-la-sondaje-de-a-interzice-voturile-fara-reply-uri-raspunsuri-t10211.htm
https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/afisare-motivului-votului-in-sondaj-t3380.htm
Sondajul este un instrument statistic, intereseaza rezultatul global si nu cine ce anume a votat. In general in sondaje se garanteaza confidentialitatea, altfel rezultatul ar fi afectat de diverse temeri personale ale celor care voteaza. Cu totul altceva este sa permitem celor care voteaza sa faca public ce au votat - mai ales daca sondajul este totodata si o dezbatere si expunere de motive, asa cum este cazul sugestiilor din forumul de suport. A obliga insa utilizatorii sa dezvaluie votul ar insemna incalcarea legii. Va rog sa va amintiti ca la orice vot exprimat - chiar si in campania electorala, este garantat prin lege secretul votului, insa nu exista restrictii daca doriti voi insiva sa il faceti public.
Sugestie respinsa din motive legale. Inchis si trimis in arhiva.
https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/optiune-la-sondaje-de-a-interzice-voturile-fara-reply-uri-raspunsuri-t10211.htm
https://help.forumgratuit.ro/sugestii-pentru-forumurile-voastre-f14/afisare-motivului-votului-in-sondaj-t3380.htm
Sondajul este un instrument statistic, intereseaza rezultatul global si nu cine ce anume a votat. In general in sondaje se garanteaza confidentialitatea, altfel rezultatul ar fi afectat de diverse temeri personale ale celor care voteaza. Cu totul altceva este sa permitem celor care voteaza sa faca public ce au votat - mai ales daca sondajul este totodata si o dezbatere si expunere de motive, asa cum este cazul sugestiilor din forumul de suport. A obliga insa utilizatorii sa dezvaluie votul ar insemna incalcarea legii. Va rog sa va amintiti ca la orice vot exprimat - chiar si in campania electorala, este garantat prin lege secretul votului, insa nu exista restrictii daca doriti voi insiva sa il faceti public.
Sugestie respinsa din motive legale. Inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» Problema activare sondaje/optiuni/calendar
» Variabile suplimentare pentru template-uri
» Nu imi apar butoanele pentru optiuni, adauga un sondaj in subiect
» [IMPORTANT] Descoperiti noile optiuni pentru forumurile Forumgratuit
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
» Variabile suplimentare pentru template-uri
» Nu imi apar butoanele pentru optiuni, adauga un sondaj in subiect
» [IMPORTANT] Descoperiti noile optiuni pentru forumurile Forumgratuit
» Un cod css pentru textul de la "Adauga un sondaj",
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum