forum suspendat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
forum suspendat
numi pot accesa forumul imi zice ca a fost suspendat de catre onlineguardian.net
ma puteti ajuta sal recuperez?.
forumul era destinat comunitatii noastre de cs.
help please
va vom ramane recunascatori.
ma puteti ajuta sal recuperez?.
forumul era destinat comunitatii noastre de cs.
help please
va vom ramane recunascatori.
Ultima editare efectuata de catre miaumarian in Mar Dec 23, 2014 7:07 pm, editata de 2 ori
Re: forum suspendat
Buna ziua, Titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajuta la gasirea subiectului folosind opţiunea de "Cautare". Va rog sa va schimbati titlul subiectului intr-unul legat de problema dumneavoastra - folositi butonul . Multumesc pentru intelegere! |
Puteți folosi titlul "Forum suspendat"
Vizitator- Vizitator
ok am editat numele topicului , astept raspuns in continuare pentru rezolvarea problemei.
stiu ca din cate am vazt in regulament am dat dovada de piraterie prin prezentarea unor serialuri dar cel putin as vrea pot recupera domeniul de la forum cal fac din nou daca e
stiu ca din cate am vazt in regulament am dat dovada de piraterie prin prezentarea unor serialuri dar cel putin as vrea pot recupera domeniul de la forum cal fac din nou daca e
Puteați să menționați de onlineguardian din prima, credeam că ziceați de un avertisment în panou.
Nu prea avem cum să vă ajutăm, decât cu acest subiect - https://help.forumgratuit.ro/t16141-
Nu prea avem cum să vă ajutăm, decât cu acest subiect - https://help.forumgratuit.ro/t16141-
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Cont suspendat
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cont suspendat
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum