Cont suspendat
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cont suspendat
Salut acum de seara mi sa blocat contul cu numele Fr0zenn. Motiv pentru clona contului ik3e.
1.Nu il cunosc nici nu am vorbit cu el.
2.Nu mi s-a spus de ce sau.... sa mi se dea un advertisment.
si De unde stiti care este clona unui cont sau dati ca doar asa vreti voi as dori si eu sa mi se ia restrictia de pe acel cont si sa se blocheze aceasta sau sa aramana acela blocat si sa pot continua de pe acesta.
1.Nu il cunosc nici nu am vorbit cu el.
2.Nu mi s-a spus de ce sau.... sa mi se dea un advertisment.
si De unde stiti care este clona unui cont sau dati ca doar asa vreti voi as dori si eu sa mi se ia restrictia de pe acel cont si sa se blocheze aceasta sau sa aramana acela blocat si sa pot continua de pe acesta.
Re: Cont suspendat
Buna seara,
Ban-urile se dau pe baza IP-ului. Cel mai probabil, de pe IP-ul lui ik3e ati tirmis mai multe mesaje (sau invers). Puteti astepta raspunsul unui moderator. El va poate da mai multe detalii.
Ban-urile se dau pe baza IP-ului. Cel mai probabil, de pe IP-ul lui ik3e ati tirmis mai multe mesaje (sau invers). Puteti astepta raspunsul unui moderator. El va poate da mai multe detalii.
Eu am router.Deci sar fi putut sa fi avut acelasi ip?
Ca administratori a anumitor forumuri ar trebui sa stiti ca unii useri au IP -uri fixe iar altii au IP-uri care se schimba de la o conectare la alta,in functie de provider.In momentul in care este banat un IP schimbabil,riscul este ca mai tarziu o alta persoana sa suporte aceasta banare si nu cel caruia i-a fost aplicata banarea.Dar moderatorii forumgratuit iti pot spune daca este o gresala sau ai facut tu ceva care sa atraga acest ban.
Buna seara,
Conturile excluse care au drept motiv contul clona sunt banate luandu-se in seama datele oferite de IP-ul mesajelor postate. Exista asadar posibilitatea unor erori, insa acestea nu se refera la staff in niciun caz.
Se va analiza situatia contului respectiv si va reveni un administrator cu un raspuns. Pana atunci voi bloca acest subiect.
Conturile excluse care au drept motiv contul clona sunt banate luandu-se in seama datele oferite de IP-ul mesajelor postate. Exista asadar posibilitatea unor erori, insa acestea nu se refera la staff in niciun caz.
Se va analiza situatia contului respectiv si va reveni un administrator cu un raspuns. Pana atunci voi bloca acest subiect.
Buna ziua!
Situatia a fost verificata si excluderea contului dumneavoastra s-a dovedit a fi intemeiata. Din acest motiv, si contul de fata va fi exclus.
Imi pare rau!
Situatia a fost verificata si excluderea contului dumneavoastra s-a dovedit a fi intemeiata. Din acest motiv, si contul de fata va fi exclus.
Imi pare rau!
Subiecte similare
» forum suspendat
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Schimbare cont
» Schimbare cont
» cum bag imagine la un cont
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» Schimbare cont
» Schimbare cont
» cum bag imagine la un cont
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum