Avertisment adresat forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Avertisment adresat forumului
Salutare Forum Gratuit !
De ce imi arare asta si cum fac sa nu mi se stearga forumu
Multumesc : Sarbatori Fericite !
***titlu corectat
De ce imi arare asta si cum fac sa nu mi se stearga forumu
Multumesc : Sarbatori Fericite !
***titlu corectat
Re: Avertisment adresat forumului
Buna ziua,
Va arata acel mesaj din cauza ca forumul dumnevoastra nu respecta conditiile generale de utilizare ale firmei forumgratuit. Dupa cum se vede in imagine, forumul dvs este anuntat ca va fi sters din cauza piratajului/hackingului de pe forum. Ca sa fiu mai explicit, pe forumul dvs se afla fisiere de pirataj/hackuri. Daca doriti ca forumul sa nu fie sters trebuie sa stergeti acel continut de pirataj/hacking si sa reveniti in legalitate.
Va arata acel mesaj din cauza ca forumul dumnevoastra nu respecta conditiile generale de utilizare ale firmei forumgratuit. Dupa cum se vede in imagine, forumul dvs este anuntat ca va fi sters din cauza piratajului/hackingului de pe forum. Ca sa fiu mai explicit, pe forumul dvs se afla fisiere de pirataj/hackuri. Daca doriti ca forumul sa nu fie sters trebuie sa stergeti acel continut de pirataj/hacking si sa reveniti in legalitate.
Dar cum imi dau seama care e ?
TheSpeak, eu nu stiu ce puteti avea dvs pe forum, sunteti fondator si mi se pare normal ca dvs sa stiti ce fel de ilagalitati se afla pe forumul dvs. V-ati gandit sa va uitati la subiectele care contin coduri pentru un anumit joc?
Bună,
Nu intră în obligațiile noastre de a vă identifica și ajuta să eliminați conținutul ilegal. Odată cu crearea forumului, ați acceptat implicit condițiile generale, și trebuie să le respectați.
Vă sugerez să luați forumul la verificat subiect cu subiect, și să eliminați întreg conținutul ce poate fi considerat ilegal.
Dacă ați eliminat tot conținutul ilegal, atunci mesajul va dispărea după terminarea numărătorii inverse.
Nu intră în obligațiile noastre de a vă identifica și ajuta să eliminați conținutul ilegal. Odată cu crearea forumului, ați acceptat implicit condițiile generale, și trebuie să le respectați.
Vă sugerez să luați forumul la verificat subiect cu subiect, și să eliminați întreg conținutul ce poate fi considerat ilegal.
- Spoiler:
- Da, jocurile piratate sunt ilegale, da, Counter Strike-ul luat de oriunde altă parte decât de pe Steam este ilegal. Orice exploit de joc care vă oferă un avantaj, ilegal. Filmele, serialele online, ilegale. Photoshop-ul care nu e de pe Adobe.com, ilegal
Dacă ați eliminat tot conținutul ilegal, atunci mesajul va dispărea după terminarea numărătorii inverse.
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Avertisment
» Avertisment in panel
» Tablou avertisment
» Bare de avertisment gri
» avertisment la forum
» Avertisment in panel
» Tablou avertisment
» Bare de avertisment gri
» avertisment la forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum