Avertisment in panel
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Avertisment in panel
Mi-a aparut in panel un avertisment:
Stimate(i) administrator(i)ai forumului "board.realmsn.com", se pare ca forumul dvs. nu respecta Conditiile Generale de Utilizare. Avand in vedere ca serviciul nostru este gratuit, suntem constransi sa va impunem un continut legal.
Va acordam timp pentru a va conforma conditiilor pana la data de
Element(e) depistate pe acest forum : Phishing si/sau malware
. Dupa aceasta data vom aplica masurile adecvate, adica stergerea forumului, daca acesta este inca neconform conditiilor impuse. Acest avertisment nu dispare dupa finalizarea numaratorii inverse.
Nu am phishing/malware pe forum, asa ca ma intreb ce cauta acel avertisment daca forumul meu este perfect legal???
Stimate(i) administrator(i)ai forumului "board.realmsn.com", se pare ca forumul dvs. nu respecta Conditiile Generale de Utilizare. Avand in vedere ca serviciul nostru este gratuit, suntem constransi sa va impunem un continut legal.
Va acordam timp pentru a va conforma conditiilor pana la data de
Element(e) depistate pe acest forum : Phishing si/sau malware
. Dupa aceasta data vom aplica masurile adecvate, adica stergerea forumului, daca acesta este inca neconform conditiilor impuse. Acest avertisment nu dispare dupa finalizarea numaratorii inverse.
Nu am phishing/malware pe forum, asa ca ma intreb ce cauta acel avertisment daca forumul meu este perfect legal???
Vizitator- Vizitator
Re: Avertisment in panel
Decand tia aparut acel avertisment in panel ?
Re: Avertisment in panel
De azi, pe la ora 7 l-am vazut eu. A mai aparut o problema, mi-au disparut toate paginile html.
Vizitator- Vizitator
Subiecte similare
» Forumotion panel
» avertisment la forum
» Sugestie Acces Admin Control Panel
» Avertisment
» Probleme cu tutorialul Crearea unui Panel De Control.
» avertisment la forum
» Sugestie Acces Admin Control Panel
» Avertisment
» Probleme cu tutorialul Crearea unui Panel De Control.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum