Problema subforum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema subforum
Salut , am o problema. Am creat o categorie , un forum , iar cand incerc sa fac un subforum nu stiu cum.. Ideea este ca am dat un search si am incercat niste coduri , dar nu este ceea ce caut eu! Eu vreau ca in acel forum sa mai fie un forum.. Adica , nu cred ca intelegeti, Forumul respectiv care este atasat la categoria respectiva sa fie un fel de categorie.
Am incercat si sa adaug un forum la forum Suna cam ciudat , dar imi apare ciudat! Cam asa...
Eu vreau sa fac ceva de genul acesta :
O categorie cu forumuri care arata si subforumurile -> Dau click pe forum si sa imi apara subsectiuni (forumuri) si cand mai dau odata click sa imi apara topicurile
Daca nu m-ati inteles (stiu ca nu prea am explicat bine) va pot da prin PM link-ul forumului unde am vazut
EDIT : Nu ai inteles Eu nu vroiam sa fac asa.. Acum doar imi arata forumurile un gen de subforumuri la categorii...Eu vreau sa fie ca inainte , dar in forumul respectiv sa mai fac un "folder" , poate intelegi mai usor...
EDIT : Nu intelegi Rovlx..Ti-am trimis PM cu forumul respectiv..
Rezolvat . Puteti da t/c!
Am incercat si sa adaug un forum la forum Suna cam ciudat , dar imi apare ciudat! Cam asa...
Eu vreau sa fac ceva de genul acesta :
O categorie cu forumuri care arata si subforumurile -> Dau click pe forum si sa imi apara subsectiuni (forumuri) si cand mai dau odata click sa imi apara topicurile
Daca nu m-ati inteles (stiu ca nu prea am explicat bine) va pot da prin PM link-ul forumului unde am vazut
EDIT : Nu ai inteles Eu nu vroiam sa fac asa.. Acum doar imi arata forumurile un gen de subforumuri la categorii...Eu vreau sa fie ca inainte , dar in forumul respectiv sa mai fac un "folder" , poate intelegi mai usor...
EDIT : Nu intelegi Rovlx..Ti-am trimis PM cu forumul respectiv..
Rezolvat . Puteti da t/c!
Ultima editare efectuata de catre NeOline in Lun Sept 03, 2012 3:11 pm, editata de 4 ori
Re: Problema subforum
Prima data intra in PA>>Afisare>>Structura si Ierarhie si alegi din Separati categoriile sau indexurile : pe cea din mijloc.
Ca sa apara ca in poze te duci in PA>>General>>Categori si forumuri
Ca sa faci o categorie apesi pe + cel mai de sus, cand ai creat forumul dai + pe acel forum care l-ai creat iar subforumurile se vor crea in forumul care lai creat prima data.
Ca sa apara ca in poze te duci in PA>>General>>Categori si forumuri
Ca sa faci o categorie apesi pe + cel mai de sus, cand ai creat forumul dai + pe acel forum care l-ai creat iar subforumurile se vor crea in forumul care lai creat prima data.
ai Y!M?ca-ti explic eu, daca ai add ady_zada
Si sa raspund cat pot nu cat stiu.
Acolo in imagine mod, membri, owneri e un cod simplu, iar mai jos aia cu subcatogoriile se face de aici PA/Afisare/Structura si ierarhie >>> la nivel de compresie alegi mediu care vrei, apoi dai mai jos si este acolo ierarhie, fa asa cum este la mine:
COD:
Afisati titlul subiectului ultimului mesaj, la index : Da
Lungimea titlului subiectului afisat : 10 e la mine
Link catre nivelele inferioare : Cu o imagine
Afisare moderatori forum : Nu
Afiseaza statisticile din forum : Doar la Indexul radacina
Afiseaza motoarele de cautare in statisticile forumului :
Imaginile care arata unde sa raspuns si unde nu in subforum modifici de la:
PA/Afisare/Administrare imagini/Mod avansat >>> mini iconuri > si acolo gasesti mini subiect si mini subiect - nou
Daca nu ai inteles vorbim pe mess sau pe forumul meu caer il ai mai jos de avatar.
Si sa raspund cat pot nu cat stiu.
Acolo in imagine mod, membri, owneri e un cod simplu, iar mai jos aia cu subcatogoriile se face de aici PA/Afisare/Structura si ierarhie >>> la nivel de compresie alegi mediu care vrei, apoi dai mai jos si este acolo ierarhie, fa asa cum este la mine:
COD:
Afisati titlul subiectului ultimului mesaj, la index : Da
Lungimea titlului subiectului afisat : 10 e la mine
Link catre nivelele inferioare : Cu o imagine
Afisare moderatori forum : Nu
Afiseaza statisticile din forum : Doar la Indexul radacina
Afiseaza motoarele de cautare in statisticile forumului :
Imaginile care arata unde sa raspuns si unde nu in subforum modifici de la:
PA/Afisare/Administrare imagini/Mod avansat >>> mini iconuri > si acolo gasesti mini subiect si mini subiect - nou
Daca nu ai inteles vorbim pe mess sau pe forumul meu caer il ai mai jos de avatar.
RovlX, suportul se ofera pe forum, nu prin mesageria privata.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Problema subforum
» problema subforum
» Problema subforum #
» Problema la subforum
» problema subforum
» problema subforum
» Problema subforum #
» Problema la subforum
» problema subforum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum