Insereaza link
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Insereaza link
Buna ziua, desi stiu cum se insereaza un link, l-am folosit de mii de ori pe alte forumuri, nu merge pe forumul meu, ce este de facut?
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
Re: Insereaza link
Buna ziua,
Atunci cand doriti sa inserati un link folositi butonul din editor sau scrieti dvs. codul? Dupa ce inserati link-ul dorit va apare si o eroare? Daca va apare atunci va rog sa imi aratati si un print screen cu eroarea.
Atunci cand doriti sa inserati un link folositi butonul din editor sau scrieti dvs. codul? Dupa ce inserati link-ul dorit va apare si o eroare? Daca va apare atunci va rog sa imi aratati si un print screen cu eroarea.
Pur si simplu copiez un link scriu ceva de exemplu aici gasesti un forum, selectez cuvintele care ma intereseaza merg la butonul de inserare link si fac paste acolo si insert.
Ultima editare efectuata de catre abella in Mier Oct 08, 2014 3:09 pm, editata de 2 ori
Se pare ca nici aici nu merge sa inserez un link.
Incearca sa stergi cookie si cache de la forum si de la browser. Poti totusi sa lucrezi manual.
- Cod:
[url=LINK]TEXT[/url]
Multumesc mult, asa merge!!!!!
Subiecte similare
» Cum se insereaza o imagine direct in casuta de trimitere a mesajelor fara a baga url-ul? [R]
» Cum as putea converti link-urile externe in link-uri Nofollow?
» Link nou
» Problema link-uri ! Font e normal iar link-ul e mai mic.
» cod link-uri
» Cum as putea converti link-urile externe in link-uri Nofollow?
» Link nou
» Problema link-uri ! Font e normal iar link-ul e mai mic.
» cod link-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum