Cum se insereaza o imagine direct in casuta de trimitere a mesajelor fara a baga url-ul? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum se insereaza o imagine direct in casuta de trimitere a mesajelor fara a baga url-ul? [R]
Cum se insereaza o imagine direct in casuta de trimitere a mesajelor fara a baga url-u de ex cand dau pe un smuley sa imi apara in castutza mesajelor imaginea nu :suparat:
Re: Cum se insereaza o imagine direct in casuta de trimitere a mesajelor fara a baga url-ul? [R]
Apesi pe butonul acesta:
El se va inrosi=>Smilies-urile vor aparea imagini.
El se va inrosi=>Smilies-urile vor aparea imagini.
Vizitato- Vizitator
Re: Cum se insereaza o imagine direct in casuta de trimitere a mesajelor fara a baga url-ul? [R]
da dar nu il gasesc ca l-a, cautat:((
Tu cand raspunzi la mesaj inserezi intr-o caseta acel mesaj=>Sti ca sus se afla B pentru ingrosare, I pentru inclinare, etc. ultimul buton este acela prezenat mai sus=>Apasa pe el.
Vizitato- Vizitator
am gasit si ms ca aveam mare nevoie si merge si lalinkuri sa nu le mai copii eu???
Nu, la link-uri trebuie sa le copiezi, dar daca doresti sa inserezi o imagine o inserezi apasand pe butonul al 7-lea tot din bara de sus.
O seara buna!
O seara buna!
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Fără trimitere la pagina de confirmare a postării mesajului
» Fara imagine la rankuri [Rezolvat]
» Cum adaug o imagine in casuta de add reply?
» Imagine in casuta raspunde rapid
» Cum adaug o imagine in casuta de scris ?
» Fara imagine la rankuri [Rezolvat]
» Cum adaug o imagine in casuta de add reply?
» Imagine in casuta raspunde rapid
» Cum adaug o imagine in casuta de scris ?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum