Problema Bara Warn
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Bara Warn
Buna Ziua,am urmat acel tutorial scris de lizzard(parca) pentru bara warn,ei bine bara warn nu apare cand un membru posteaza ceva,decat daca setez eu sa apara si nu pot sa fac asta la toti membri.
Ultima editare efectuata de catre Wow in Dum Aug 24, 2014 7:27 am, editata de 1 ori
Re: Problema Bara Warn
Salutare ,
Verificați dacă este setată să apară și la mesaje , nu doar la profil.
Verificați dacă este setată să apară și la mesaje , nu doar la profil.
Vizitator- Vizitator
Atunci mai urmează o dată cu atenție acest tutorial : https://help.forumgratuit.ro/t6379-creare-profil-personalizatbara-warn
Vizitator- Vizitator
Buna ziua,
Intrati in Panou => Utilizatori & Grupuri => Profiluri => Selectati capul specific barei warn.
Pentru o valoare prestabilita la bara warn mergeti in dreptul imaginii dorite si bifati acea bulinuta din dreptul acesteia.
Valoarea prestabilita se va aplica doar utilizatorilor care se vor inregistra de acum in colo.
Intrati in Panou => Utilizatori & Grupuri => Profiluri => Selectati capul specific barei warn.
Pentru o valoare prestabilita la bara warn mergeti in dreptul imaginii dorite si bifati acea bulinuta din dreptul acesteia.
Valoarea prestabilita se va aplica doar utilizatorilor care se vor inregistra de acum in colo.
apasa pe modificare la bara warn
si vezi ca jos de tot iti apare asta
si apesi pe inlocuieste continutul
si vezi ca jos de tot iti apare asta
si apesi pe inlocuieste continutul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum