Problema Bara Warn
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Bara Warn
Am facut Bara Warn dupa tutorialul de Lizzard si nu imi apare? care este problema
Ultima editare efectuata de catre luci;X (O o) in Dum Sept 05, 2010 6:27 pm, editata de 1 ori
Re: Problema Bara Warn
Cum nu apare??Dai la setari si sa apara la profil si la mesaje
1)tutorialul nu este realizat de Lizzard este creat de Motanel
2) daca iti apar la profil inseamna ca ai facut bine si trebuie sa alegi una dintre ele apoi sa dai pe acea bifa si gata
3)te asigur ca tutorialul este facut foarte bine si inseamna ca ai gresit tu ceva.
2) daca iti apar la profil inseamna ca ai facut bine si trebuie sa alegi una dintre ele apoi sa dai pe acea bifa si gata
3)te asigur ca tutorialul este facut foarte bine si inseamna ca ai gresit tu ceva.
Aly el este cam prost si deaia nui reuseste:))
Eu nu sunt de acord cu tine nu imi place sa folosesc cuvinte ca ale tale .Eu cred pur si simplu ca dabea a inceput sa invete .Probabil ca nici tu nu stii unele chestii si pentru altii sunt niste nimicuri
mah copil facut din L>B pentru alocatie pe cine faci tu prost ,,, si app......r3m!xX a scris:Aly el este cam prost si deaia nui reuseste:))
am facut apare bara warn dar as vrea sa nu o mai activez eu din p.a sa ii apara automat la membru. fara sa intru in p.a sa io fac eu sa iii apara automat.
Asta nu e inca posibil pe platforma forumgratuit.
da WwWAddict are dreptate inca nu este posibil dar poti face o sugestie pentru forumurile noastre in categoria respectiva pe acest site.
eu vreau sa apara asa cum apare pe forum gratuit aici
cand faci cont apare imediat bara de warn la fiecare membru aici este trecuta Respectarea regulilor!!
cand faci cont apare imediat bara de warn la fiecare membru aici este trecuta Respectarea regulilor!!
Bifezi una dintre ele ca valoare de origine si apare la oricine daca este setat sa apara in mesaje si in profil.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum